reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Krzywa cukrowa to cos okropnego, mam na mysli smak tego do wypicia, az na koncu w drodze powrotnej do domu zwymiotowalam.

Asiek powodzenia na wizycie u gina

Asia powodzenia i odpisz co i jak tam .. ja jeszcze nie miałam nigdy robione krzywej ale o smak się nie boje tyko raczej o to ze tyle godzin w aucie. Dziewczyny jaka u was pogoda bo u mnie leje pochmurnie i zimno pogoda pod psem

Hej ja już po wizycie krążek trzyma tak ma być u mnie taka mam budowę że go czuć pod palcem. Z tego co się dowiedziałam to pomimo krążka szyjka może się nieznacznie skracać. Zobaczę na kolejnej wizycie czy u mnie będzie ok czyli za nie całe 2 tyg uff jak dlugo

Ziemniaczek tu tez nie zacieplo bo kolo 20 stopni i pada od czasu do czasu.
Ja sie jednak z tego ciesze bo upaly dla mnie to byla mordenga.

Asiek ciesze się bardzo. Ja mam wizytę 20 lipca. Mam nadzieje ze będzie ok. Dzisiaj to nie mój dzień brzuch mnie boli od rana cały dół i w środku jakby szyjka czy pęcherz nie wiem mam nadzieje ze jutro będzie dobrze nieraz tak miałam wiec nie mam po co dzwonić do lekarza. Jakoś przecierpie

reklama
Ziemniaczek z pessarem na razie ok. Pogoda u mnie deszczowa pochmurnie ale przyjemnie. Jak będziesz jechała robić ta krzywa cukrowa weź cytrynę i wciśnij sobie do tego bo można odrazu będzie Ci lepiej zabije ten słodki smak.

Do góry