reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Wiesz mogą zrobić na wszelki wypadek. Ale po antybiotyku zazwyczaj grzybica się przyczepia i dają Clortimazol ale w tabletkach dopochwowych. Przynajmniej ja tak po każdym antybiotyku miałam.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny doradźcie mi jutro mam wizytę o godzinie 14. Codziennie o 7 i 19 wkładam luteinę. Wkładać jutro o 7? Wy przed badaniem wkładacie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basia
Mi robili w szpitalu 2 razy wymaz z szyjki i raz posiew moczu i wyszło ok
Joasiu
Ja też bym wolała leżeć w zimie bo i tak zimno i nie chce się wychodzić. Tez bym sobie wyszła nawet tylko do sklepu z moim ale mieszkam na 3 piętrze i powiem szczerze ze się boje z tym szwem jednak wolę nie ryzykować może dałabym radę ale jakby coś się stało to nie wybaczylabym sobie do końca życia. Odbije sobie na jesień tak jak pisałaś. Mój zawsze jest ze mną ale od poniedziałku tez jedzie do pracy 60 km od nas i będzie wracał o 20 i tak przez 2 tyg do urlopu. Ale śniadanie i obiad będę miała zrobione gorzej z nudą ale z tym też sobie poradzę.
Yvonne
Ja myje się sama wodą i powiem że nigdy nie miałam żadnych infekcji ja jakoś nie ufam tym środkom do higieny intymnej to nie znaczy ze jest złe ale nie dla mnie.
Rielle
Ja tez mam ten krem clotrimazol ale smaruje 2 razy w tyg zapobiegawczo.

Wiec widzicie jakoś sobie radzę jak narazie

W następnym tygodniu będę miała skierowanie na krzywą cukrową ciekawe co mi wyjdzie.

Basia
Ja przed badaniem nie wkładam dopiero wieczorem bym włożyła ale jak włożysz wcześniej to nic nie będzie bo pytałam lekarza

Jeśli wymaz z pochwy to to samo co badanie czystości pochwy (biocenoza pochwy) to ja miałam jak dotychczas robiona 2 razy.

Właśnie przed chwila sprawdzilam wynik tego drugiego bo miałam pobierany wczoraj i wyszły jakieś pojedyncze Ziarenkowce G+... ehhh trochę się zestresowalam:-( akurat na sam koniec musiało coś się do mnie przyplatac :/ w piątek postaram się wbić poza kolejka do gina żeby mi wytłumaczył o co chodzi i jak to wyleczyć ;/

Marluna hehe obale myślenie Twojego męża... mnie właśnie trafia przez to, że pogoda super, a wyjść nie można. Ze 3 tygodnie temu byłam strasznie przeziębiona. No i w zimie lepsza ramówka w tv, a teraz nie leci kompletnie nic.

W ciąży z Zuzą zaległam pod koniec października, a zaczęłam chodzić pod koniec stycznia. Zuza przenoszona 2 tygodnie, więc urodzona na koniec lutego. Za niedługo przyszła wiosna i nie musiałam kupować mikro kurtek ni tego typu rzeczy na zimę. Też spacery super od razu wiosnę.
No i rocznikowo fajnie, bo z początku roku.
No i jak byłam przeziebiona w ciąży z Zu to właśnie jeszcze w lecie tuż przed jesienią, a w zimie nic.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Joasia w sumie racja co ramowki telewizyjnej zgadzam sie, pozatym w grudniu sa Swieta Bozego Narodzenia i byc moze czlowiek by czym innym glowe zajal a nie tylko ciaza.
W zimie nie chce sie tak z domu wychodzic ja teraz przy pieknej pogodzie.

Dokładnie dziewczyny ja też ubolewam że to lato anie zima ale każda ciążę leżę w lato no morze 2 inaczej bo urodziłam 3 czerwca. Co do telewizji to zupełnie nie ma co oglądać. Ja luteine przed zwykłym badaniem aplikowalam bo to w niczym nie przeszkadza

reklama
Dziewczyny jak się nudzicie to proponuje wam film a raczej serial "niewolnica isaura "jest na youtube 167 odcinków. Pewnie niektóre z was go pamiętają bo to stary serial ale fajny. Ja juz obejrzałam wszystkie odcinki i powiem wam ze czas szybko leci i każdy jeden odcinek wciąga jak magnez. Ale to tylko moja propozycja dla tych które się nudzą. Albo PTAKI CIERNISTYCH KRZEWÓW tez fajny i stary. Tylko tego filmu chyba nie ma na youtube ja go ściągalam z chomikuj

Do góry