reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

moj teraz przerazony ze zaraz urodzic moge jak brzuch zrobil sie na prawde wielki i widzi jak potrafi bolec, wczesniej jakos te twardnienia nie robily na nim wrazenia

reklama
Mój M wczuł się dopiero po moim wyjściu ze szpitala. Jak dowiedział się że mała jest mniej więcej jak 1,5 paczki cukru ( faceci i ich porównania...). I że faktycznie muszę się oszczędzać. Aczkolwiek i tak zapomina że nie mogę się schylać ani dźwigać a pranie samo się nie zrobi i nie złoży.

Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy jesteście kochane. Dordaw a co do tej miękkiej szyjki to masz rację bo taka mam od początku ciąży i wszyscy lekarze tak mówią że wieloródki tak mają. Pani doktor która mnie przyjmowała w szpitalu powiedziała że szyjka jak galareta a znowu Pan doktor który mnie wypisywał powiedział że wcale taka zła nie jest i kogo tu słuchać? Dobrze że jutro jest już mój lekarz on najlepiej będzie wiedział jak to wszystko wygląda bo bada mnie od początku. Sama jestem ciekawa.

Ja odkąd przyszłam że szpitala czyli tydzień temu przestałam robić cokolwiek w domu nie piorę nie wieszam nie gotuje porostu nic nie robię.Dzieci poszły na tydzień do babci to mam tydzień bez obowiązków.

Cześć dziewczyny. Miałam właśnie usg w szpitalu i moja szyjka ma w całości 4,2cm a przy badaniu ręcznym wychodzi im 1,5cm. Wejście wewnętrzne zamknięte.
Jedyny problem w tym że przy napinaniu się trochę skraca i mam niedopuszczac do zaparc.

Hej dziewczyny a jak wy tam się czujecie z tymi upałami ? Ja dzisiaj nie daje rady... Masakra !

Iza02083 - może ktoś się rozgada jeszcze ;)

reklama
Do góry