reklama
Mój M wczuł się dopiero po moim wyjściu ze szpitala. Jak dowiedział się że mała jest mniej więcej jak 1,5 paczki cukru ( faceci i ich porównania...). I że faktycznie muszę się oszczędzać. Aczkolwiek i tak zapomina że nie mogę się schylać ani dźwigać a pranie samo się nie zrobi i nie złoży.
Joasia_1986
Fanka BB :)
Rielle ja pranie robie, ale czeka na rozwieszenie na męża.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
asiekD
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy jesteście kochane. Dordaw a co do tej miękkiej szyjki to masz rację bo taka mam od początku ciąży i wszyscy lekarze tak mówią że wieloródki tak mają. Pani doktor która mnie przyjmowała w szpitalu powiedziała że szyjka jak galareta a znowu Pan doktor który mnie wypisywał powiedział że wcale taka zła nie jest i kogo tu słuchać? Dobrze że jutro jest już mój lekarz on najlepiej będzie wiedział jak to wszystko wygląda bo bada mnie od początku. Sama jestem ciekawa.
paulaka
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny. Miałam właśnie usg w szpitalu i moja szyjka ma w całości 4,2cm a przy badaniu ręcznym wychodzi im 1,5cm. Wejście wewnętrzne zamknięte.
Jedyny problem w tym że przy napinaniu się trochę skraca i mam niedopuszczac do zaparc.
Jedyny problem w tym że przy napinaniu się trochę skraca i mam niedopuszczac do zaparc.
Jadwiga orłowska
Z tymi zaparciami to racja, od razu twardnieje. Właśnie zjadłam michę owsianki
Iza02083
Hej ja już leże na sali , narazie nic mi nie robią ,panuje tu grobowa cisza :O
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Iza02083
Podziel się: