reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
U mnie jutro zaczyna się 29 tydzień. Stres ogromny. Pierwszy cel trochę idetchnę po skończonym 30 ale tak jak większość tak naprawdę dopiero po 34. I ja jeszcze tez nic nie mam boję się kupować

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Basia
Nie wiedziałam że ta maść można stosować do środka, myślałam że tylko na zewnątrz.
Ja tez nic nie kupuje to co mam to mam od siostry bo jej synek ma 5 miesięcy i daje mi na bieżąco. Zacznę kupywac jak dziecko się urodzi.

Czesc dziewczyny:)
Moje szczęście jest już na świecie :) Mikołaj urodził się wczoraj o 20:07. Waga 2900g, 51 cm i 10 pkt :) To był wg szpitala pierwszy dzień ukonczonego 37tc. Byłam zaskoczona decyzją szpitala, bo rano powiedziano żebym była na czczo bo planują wywołać poród. Dostałam oksytocyne o 12:40 a urodziłam o 20. Poród nie był taki szybki i miałam problemy ale udało się. U mnie macie przykład, że da się donosic ciąże z krótką szyjka bez pessara i krążka z twardnieniami brzucha i skurczami. Z prawie brakiem szyjki i rozwarciem na 3 cm chodziłam (nie lezalam) kilka dni. Gdyby nie wywolanie porodu to jeszcze byśmy troszkę pochodzili.Nie martwcie się :)
Szczęśliwa mama z wyczekanym cudem obok siebie :):):)

Hope tak coś czułam, ale super wiesci, moje wielkie gratulacje !!! :D mały wcale nie taki mały i 10 pktow :) No to w końcu możesz zupełnie odetchnąć.

Papercut to my następne...

Hope gratulacje super wiadomość życzę dużo zdrówka dla ciebie i dzidziusia. Wreszcie masz przy sobie swój wymarzony skarb. CUDOWNIE :biggrin2:

HOPE. Gratulacje synka masz już za sobą możesz cieszyć się dzidzia. Ja już prawie gotowa do szpitala ale jadę gdzieś o 10. Nie mogłam się doczekać a teraz jakoś odechciało mi się. Myślę sobie kto zajmie się lepiej mna niż mój ukochany. Nie chodzi mi o opiekę medyczną. Eh dzisiaj mam doła.
Pozdrawiam was dziewczynki.
ASIEK jesteś młodsza ode mnie o 2 lata. :tak:
:p

reklama
Do góry