reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Papercut względnie tak, ale jeszcze 3 tyg i będzie skończony 37 - wtedy to już zupełny luz :) Pomijając kwestie samego porodu z tym luzem[emoji14]
Mi ostatnio jakoś brzuch szybko rośnie. Coś czuje ze jak wytrzymam jeszcze te 3 tyg i będę mogła normalnie funkcjonować to już wtedy będzie taki balon, że nie będzie jak. ;)

reklama
Paulaka jeśli chodzi o rozmiar ubranek to spokojnie możesz sobie pare kompletów w rozmiarze 56 kupić, z pewnością sie przydadzą! Moja córka urodziła sie z waga 3800 i mierzyła 54 cm i jeszcze przez jakieś 6 tygodni nosiła rozmiar 56

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Hope!!!!!!!
Ale wspaniałe wieści! Gratulacje. Jesteś bardzo dzielna!
Jak sie czujesz? Bardzo sie cieszę ze Mikołaj juz jest bezpieczmy przy tobe!
Jak wam idzie karmienie?

Dziewczyny głupio mi iść do szpitala bo u mnie nic się nie dzieje złego. Lekarz dal mi skierowanie na obserwacje polezenie sobie. I co ja tam powiem jak zapytaja po co przyszłam .
Pewnie pomyślą że zajmuję miejsce komuś kto potrzebuje .

Ziemniaczkek coś ty jakie sporo ja w sierpniu będę miała 38 w sam raz na 3 dziecko by się odmłodzić. Ja mam termin na 6 listopada ale cesarke mam zaplanowaną na 20 października w 38 tyg oczywiście jak dotrzymam. Bo żadnej ciąży nie dotrzymalam do końca :-) jeszcze nie mam tego wyniku z posiewu tak to bym wiedziała czy jest szansa na ten krążek

reklama
Ale narazie spokojnie czekam na wynik bo mówili poniedziałek wtorek na pewno wychodują te bakterie pałeczki kwasu mlekowego ale to są akurat zdrowe bakterie ale samo to przeciąga czas wyniku bo coś się choduje byle by nic innego

Do góry