reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
No to inne czasy. A jak tam dzieci odwiedzają cie, pewnie tęsknisz. Moja na wakacje pojechała na 2 miesiące i też tęsknię ale nie tak bardzo, bo wiem że tam ma dobrze nawet lepiej niż tu bo ja i tak nic nie mogę robić więc wakacje miałaby do bani
Mi jak założyli pessar to trzymali jeszcze 3 dni zeby zobaczyc czy się ładnie przyjmie. Założyli mi w piątek a wypuścili w poniedziałek . Ale moze dlatego że weekend to mnie trzymali dluzej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ziemniaczek
A mnie wypuścili w następny dzień i kazali chodzić dlatego może zsunal mi się i szyjka się skrocila o 1.5 cm
Głupia jestem że posłucham lekarzy.
Teraz leżę i jest ok, dalej jest 1 cm
Głupia jestem że posłucham lekarzy.
Teraz leżę i jest ok, dalej jest 1 cm
Ile już masz pessar ? I teraz się już trzyma? Mnie bardzo martwi że ja go czuję ale dwoje lekarzy mówiło mi że to duży krążek i można go czuć
Ziemniaczek
Basia
Ja mam szew i nie wiem czemu mi się zsunal albo i nie zsunal ale szyjka się skrocila i wisi na samym końcu. Nie znam się na tym. Nie poprawili mi, mam tak chodzić niestety. Chodzę jak na szpilkach
Ja mam szew i nie wiem czemu mi się zsunal albo i nie zsunal ale szyjka się skrocila i wisi na samym końcu. Nie znam się na tym. Nie poprawili mi, mam tak chodzić niestety. Chodzę jak na szpilkach
reklama
Podziel się: