reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Iza
Mi założyli szew jak miałam 2.5 cm kazali mi chodzić i przez to skrocila mi się jeszcze 1.5. Żałuję że posłuchalam bo mój lekarz kazał tylko leżeć i dziewczyny z forum też żałuję że nie posłuchalam. Dam Ci radę Iza.
Jak założą ci szew to lez no chyba że u mnie tak było a u ciebie może być inaczej. Mi mały też buszuje przy pipce a jak zasunie w pęcherz albo w szyjke to jest wtedy ból.
ASIEK
Ja po założeniu szwu na drugi dzień poszłam do domu a leżalam w szpitalu ogółem od środy do soboty
Pod narkoza nic nie czułam

Boli jak cholera zwłaszcza jak leżę na wznak a on mnie w pęcherz wtedy zmieniam na bok pozycje na boku albo wstaje na chwile.
Skurczy ja tez jeszcze nie miałam i mam nadzieję że nie będę bo ja też panikara jestem aż się boję.

RIELLE
Hehe wykrakalam mój synek chyba domyslil się co do ciebie pisałam i fajne mi popalić i ty o w pęcherz ale jak, zaraz musze wstać i go poprawić. Mały rozrabiaka
IZA. Nie martw się. Jak będziesz ta szyjke kontrolować będziesz się oszczędzać to będzie dobrze zobaczysz no i słuchaj dziewczyn one dobrze radzą lepiej niż niektórzy lekarze

Ziemniaczkek wiem jak to jest kiedy zakładają szew bo miałam w 1 ciąży teraz mam mieć zakładany pessar i czekam co z tego wyjdzie

reklama
Do góry