reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Asiek
A skąd te bakterie się biorą skoro ja nie wychodzę z domu jem świeżo dbam o higienę nie współżycie ale wezmę to pod uwagę wszystko zapisuje na kartce co radzicie żeby nie zapomnieć wasze rady są naprawde cenne dla mnie

reklama
Aha kurcze coraz gorzej, pytałam go o czopki glicerynowe i można brać ale lepszy jest ten syrop lactulusum ktoś z was mi go poleciła już nie pamiętam która, wiecie co coraz lepiej się czuje dzięki wam jakoś czas szybkiej leci szkoda że wcześniej was nie poznałam

ja z czopkow na ten syrop sie przerzucilam bo juz dosyc mialam ;)
tylko on nie dziala od razu takze sie nie zniechecaj w pierwszych dniach

Aha dobrze ze napisałaś bo bym go odłożyła kurcze ale nudy masakra współczuję chorym i niepełnosprawnym że muszą tak leżeć to jest jakaś masakra, nie dość że nudy to jeszcze wszystko boli. Wy też tak lezycie wszystkie

Ja tak robię szybkie śniadanie dzieciom i szybki obiad a tak to cały czas leżę można się naprawdę zanudzic a na dodatek czas tak wolno leci

Papercut dzięki za sprawdzenie!
Właśnie patrzyłam na stronie Żelaznej i tam jest do wydrukowania tylko jakiś plan porodu i jakieś krótkie oświadczenie. Hm, zapytam się tej mojej położnej przed najblizszym spotkaniem i poproszę żeby mi wzięła te papiery jeśli może.

Ja zaczynam mieć strach przed porodem i trochę zazdroszczę tego cc;)

Lactulosum na mnie też super działa. Nie dałabym rady bez tego syropu przy suplementacji zelazem, które dodatkowo mnie zatwardza. Zauważyłam jednak ze trzeba stosować go codziennie, bo jednego dnia zapomniałam i od razu było gorzej z wypróżnieniem.

reklama
Hej Marluna co słychać jak się dzisiaj czujesz. Nie wiem czy wytrzymam 1,5 tyg do wizyty u mojego lekarza może pójdę sprawdzę wcześniej moja szyjke

Do góry