reklama
papercut
Fanka BB :)
asiek no chyba najgorsze jest to dluzenie sie czasu, w ktoryms momencie to juz nie wiadomo co ze soba zrobic ja ostatnio wymyslilam sobie zajecie i koloruje kolorowanki dla doroslych, coprawda dlugo sie nie da bo reka na ktorej sie opiera wysiada ale na jakis czas zajecie jest
koralinakato
hej dziewczyny! jestem w 18tyg i od 3dni zaczął mi strasznie napinać się/twardnieć brzuch, uczucie jakby kolka..ciągnie mnie w pachwinach,ciąży brzuch i ciągnie jakby w dół..boje się,że to może wywołać poronienie.. czy któraś tak może ma/miała? Dużo leże,ale każda pozycja jest bolesna.. o chodzeniu nie wspomnę.. łykam no-spe forte ale nie wiele pomaga
Ziemniaczek musisz leżeć. Ja dzięki temu dotrwałam do 36 tc. Dziś rano lekarz powiedział że wypuszczą mnie w czwartek do domu jak nie będzie rozwarcia, a tu nagle mały miał spadek tętna i muszę być pod stałym zapisem ktg. Jutro mam mieć zrobiony test oksytocynowy czego bardzo się boję. Boję się ze już urodze. Jeżeli wyjdzie źle to będzie trzeba zakończyć ciąże. Tyle stresu mam przez całą ciążę i myślałam że końcówka będzie spokojna a tu nic z tego Czuję jakby cały czas ktoś mi coś dawał i zabierał.
papercut
hope najwazniejsze, ze niebezpieczny okres minal tego nikt ci nie zabierze najwyzej juz urodzisz, dzidzius da sobie rade a to wszystko dzieki tobie nie zalamuj sie, a na czym taki test polega?
karolinakato najlepiej to z ginekologiem skonsultuj, poza nospa magnez mozesz brac
karolinakato najlepiej to z ginekologiem skonsultuj, poza nospa magnez mozesz brac
asiekD
Hope nic się nie martw jesteście już bezpieczni ja OLIVIERKA urodziłam w 36 tyg i też miałalam postanowione rozwiązanie z dnia na dzień w 36 tyg dostałam jakiegoś zakażenia w szpitalu. Olivierek urodził się cały i prawie zdrowy bo miał wrodzone zapalenie płuc ale po 10 dniach wyszliśmy do domu bo musiał brać antybiotyk.
Ziemniaczek
Ja marzę być już po 30 tyg ale niestety jeszcze dużo czasu mam przed sobą
DORDAW
Piękne żyrafy przynajmniej masz co robić, ja cały dzień grzebie w tel oglądam tv i tak w kółko. Dobrze ze moja córka wyjechała na 2 miesiące do rodziny do Niemiec bo żadnego pożytku że mnie by nie miała.
HOPE
Widzę że też nie masz kolorowo ale dasz radę, ciesz się że wytrwalas do 36tyg na modlę się o te tygodnie.
KORALINAKATO
JA mam też często te napisanie brzucha tak jak ty ale u mnie zauważyłam że to od zaparć bo jak się już zalatwie to mi mija a u ciebie może to samo jest mam nadzieję że to to samo
DORDAW
Piękne żyrafy przynajmniej masz co robić, ja cały dzień grzebie w tel oglądam tv i tak w kółko. Dobrze ze moja córka wyjechała na 2 miesiące do rodziny do Niemiec bo żadnego pożytku że mnie by nie miała.
HOPE
Widzę że też nie masz kolorowo ale dasz radę, ciesz się że wytrwalas do 36tyg na modlę się o te tygodnie.
KORALINAKATO
JA mam też często te napisanie brzucha tak jak ty ale u mnie zauważyłam że to od zaparć bo jak się już zalatwie to mi mija a u ciebie może to samo jest mam nadzieję że to to samo
reklama
koralinakato
Ja marzę być już po 30 tyg ale niestety jeszcze dużo czasu mam przed sobą
DORDAW
HOPE
KORALINAKATO
Tak myślałam,ale nie mam już zaparć bo piję lactulosum, a dolegliwości nadal są ;(
Podziel się: