reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Vita To ja mam ten sam zestaw leków. To pocieszyłaś mnie ze pomimo skurczy szyjka się trzyma ja mam ich niewiele póki co i oby tak zostało.I leżę leżę leżę bo co zrobić

reklama
Cześć. Nie zdążę od czekać was wszystkich bo internet słaby. A wiec do łodzi nie dojechaliśmy w nocy odeszły mi zielone wody nie było na co czekać wiec udaliśmy się do wojewódzkiego. Od razu zrobili cięcie. Duża różnica jest między dziewczynami bo prawie kg. Wada jest ale jutro będzie kardiolog. Napisze więcej jak dojdę do siebie bo ciężko znoszę cc

eiktkw7i1lgslap3.png

Patustka gratulacje z okazji narodzin twoich pociech.Duzo zdrowka dla was wszyskich i zeby z serduszkiem nie bylo nic powaznego.

Wow Patuska, a myślałam o Tobie! Ogromne gratulacje! Trzymam kciuki za dziewczynki i za szybkie dojście do siebie!♡♡♡♡♡

reklama
Do góry