reklama
asiekD
Fanka BB :)
Asiek, z jąkaniem też mi się nie wydaje że od nospy. Twój synek ma na imię Olivier przez"v"? My z mężem też myślimy nad tym imieniem, tylko z "w"
asiekD
Hej vita tak mój Olivierek jest pisany przez V ale w urzędzie gdy go zapusywalismy pani mówiła że będą pomyłki z tym V i tak też jest wszędzie go piszą przez w i to już jest błąd w papierach. Ale co tam niech każdy pilnuje pisowni :-) a co do jąkania to wiem że to nie przez nospe Oli zaczął się jakać gdy poszedł na 3 lata do przedszkola to był dla niego ogromny stres. Mamy za sobą bardzo drogą terapię i myślę że jest o niebo lepiej tylko on jest jeszcz za mały by zrozumieć że to co się nauczył na terapii bardzo mu pomoże. Myślę że jeszcze trochę i gdy pojawią się problemy w trakcie mówienia będzie potrafił sobie poradzić metodą którą się nauczył
asiekD
Witajcie.mam do was pytanie.jestem w 26 tyg ciąży,to moja 3 ciąża,od paru dni boli mnie lewą pachwina i wszystko promieniuje na lewą stronę.nie mogę się normalnie poruszać,dziś mam do lekarza,choć byłam tydz temu i bylo wszystko ok,ale wolę to skonsultować. miała któraś z was takie dolegliwości. z góry,ddziękuję za odpowiedź.
dariaorzechowska
asiekD mam taką nadzieję że to nic groźnego,ale pojadę dziś żeby to skonsultować z lekarzem.
Też tak uważam z tymi pachwinami! Ja co prawda nie mam ciągłych bóli ale czasami jak wstanę po dłuższym leżeniu albo jak podnoszę się z WC to mam wrażenie że aż mi sie coś tam poprzekręcało tak boli, ale wystarczy rozchodzić i jest ok
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Jestem w 27 tygodniu ciąży
reklama
papercut
i te wiezadla ciagna sie przez caly brzuch po bokach, bo te bole co mialam na calej dlugosci brzucha az po zebra wlasciwie to gin powiedziala, ze to to samo
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: