reklama
Dordaw
Fanka BB :)
Ja się umówiłam juz z położna na poród w wybranym szpitalu i przyszpitalna szkoła rodzenia prowadzi też indywidualne kursy przygotowujące do porodu dla dziewczyn w naszej sytuacji czyli gdy np. trzeba leżeć i nie ma możliwości uczestnictwa w zwykłych zajęciach. I ta sama położna która sobie wybrałam okazało się ze prowadzi takie zajęcia wiec się z nią umówiłam. Będzie to słono kosztować ale trudno. A normalnie to chyba położne przed porodem nie odwiedzają za friko, ale to moje pierwsze dziecko i jestem kompletnie zielona, a chciałabym jak najwięcej wiedziec. Ty Asik juz przynajmniej wiesz co i jak [emoji6]
asiekD
Dordaw niestety musi być 3 cesarka a drugą nie wspominam za dobrze bo mi znieczulenie dokregowe przestało w trakcie działać tak że był chardkor po tym incydencie powiedziałam sobie ze nigdy więcej a tu nagle po 7 latach mała niespodzianka <3.Nie chce nikogo straszyć bo takie żeczy zdarzają się bardzo sporadycznie no ale niestety padło na mnie.
Miałam bóle jak na miesiączke, często stawiał mi się brzuch i bardzo bolały mnie plecy. Na IP zbadali szyjke i zapytali czy zgadzam się na przyjęcie. Szyjka 7 mm. Leżę na porodowce bo nie ma miejsc na patologii.
Dziewczyny mam kroplowke z tego fene coś i czuję się po niej okropnie ledwo po niej pisze do Was serce bardzo mi wali. Okropne uczucie. I cały czas mam podłączone ktg . Brzuszek teraz mięciutki. Nie pamiętam takiego Mały waży 2100 i ma dużo włosów na głowie
Dordaw jestem na Karowej . Bardzo tutaj wszyscy są mili. A z tymi kobitkami to nie wiem jak będzie na razie cisza
Dziewczyny mam kroplowke z tego fene coś i czuję się po niej okropnie ledwo po niej pisze do Was serce bardzo mi wali. Okropne uczucie. I cały czas mam podłączone ktg . Brzuszek teraz mięciutki. Nie pamiętam takiego Mały waży 2100 i ma dużo włosów na głowie
Dordaw jestem na Karowej . Bardzo tutaj wszyscy są mili. A z tymi kobitkami to nie wiem jak będzie na razie cisza
asiekD
Hope znam to uczucie w 1 ciąży mialam podłączoną kilka razy kroplówke z fenoterolu wiem co to jest taka kroplówke podłącza się nawet na 24 h w ciągłym wlewie. I na dodatek w 2 ciążach brałam cały czas fenoterol w tabletkach w dawkach co 3 h moje serce było biedne bo mało mi nie wyskoczyło. Ciekawe czemu wycofali ten lek do użytku domowego?? Jedno wiem po 2 porodzie nabawiłam się atytmii serca myślę że dużo przyczynił się do tego ten fenoterol ale Czego nie robi się dla dziecka
Dordaw
Hope trzymaj się dzielnie :* Trzymam kciuki mocno żeby wyciszyli Ci skurcze i żebyś jeszcze chwile małego w brzuchu potrzymala, bo skoro podpieli Cię pod taki cięższy kaliber leku to chyba wyszly im jakieś skurcze? Na KTG coś wychodzi lub wychodziło?
Chyba Cię puściły emocje dzisiaj, które za wszelką cenę trzymały brzuch w ryzach do 34 tygodnia. [emoji6]
Pocieszające jest to ze jesteście teraz oboje bezpieczni, a mały juz jest na tyle duży ze nic mu nie będzie, ale i tak zaciskaj nogi jeszcze na chwilę i pisz nam na bieżąco jaka sytuacja..
Chyba Cię puściły emocje dzisiaj, które za wszelką cenę trzymały brzuch w ryzach do 34 tygodnia. [emoji6]
Pocieszające jest to ze jesteście teraz oboje bezpieczni, a mały juz jest na tyle duży ze nic mu nie będzie, ale i tak zaciskaj nogi jeszcze na chwilę i pisz nam na bieżąco jaka sytuacja..
reklama
Podziel się: