reklama
vita93 palpacyjnie też można sprawdzic szyjkę. Oczywiście gin nie poda Ci dokładnych wymiarów, ale może stwierdzic czy jest długa. Dobrze, że masz w poniedziałek wizytę to sprawdzisz jaka jest jej dokładna długośc.
Ważne, że jest twarda
Ważne, że jest twarda
Nie może się skracac od wewnątrz. Może się od wewnątrz rozwierac. Ale zawsze najpierw się skraca niż rozwiera więc palpacyjnie też da się co nieco wybadac ;-)
Oczywiście standardem jest usg tv.
Ja w drodze. Korki jak diabli... Będzie dobrze jak wejdę na salę ok 22.
Oczywiście standardem jest usg tv.
Ja w drodze. Korki jak diabli... Będzie dobrze jak wejdę na salę ok 22.
reklama
Dordaw
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Ja już na oddziale. Po 10h oczekiwania. To był chyba najgorszy mój dzień jak dotychczas. Lekarka mnie zbadala na IP na fotelu i niby mieli się zastanawiać czy mi podać Celestone, ale po położeniu na oddziale od razu dostałam pierwsza dawkę i zastrzyk z nospy po tym okropnym dniu. Dzisiaj nawet ten zastrzyk ciężko sobie radzi z moim brzuchem, może jutro będzie lepiej. Jutro druga dawka i pewnie po kilku dniach mnie wypisza... Dzisiaj jestem strasznie umeczona tym chodzeniem i upałem, oczy mi się same zamykają, brzuch wariuje, oby noc minęła spokojnie czego i Wam życzę :* i miękkich brzuszków również..
Ja już na oddziale. Po 10h oczekiwania. To był chyba najgorszy mój dzień jak dotychczas. Lekarka mnie zbadala na IP na fotelu i niby mieli się zastanawiać czy mi podać Celestone, ale po położeniu na oddziale od razu dostałam pierwsza dawkę i zastrzyk z nospy po tym okropnym dniu. Dzisiaj nawet ten zastrzyk ciężko sobie radzi z moim brzuchem, może jutro będzie lepiej. Jutro druga dawka i pewnie po kilku dniach mnie wypisza... Dzisiaj jestem strasznie umeczona tym chodzeniem i upałem, oczy mi się same zamykają, brzuch wariuje, oby noc minęła spokojnie czego i Wam życzę :* i miękkich brzuszków również..
Podziel się: