reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Moje też popsutE ;-) staram się zaakceptować. Czasu dla siebie brak zupełny. O przepraszam, dzisiaj Usypiałam ją w chusCiE przy dźwiękach muzyki, z która rok temu biegalam. Zamknęłam oczy i poczułam wolnośc ;-) dźwięk suszarki już mnie denerwuje.

reklama
Moja tez nie taka grzeczna jak kiedyś;/ usnąć potrafi albo u mnie na cycku albo na spacerze w wózku. Wieczorem tez robi sie nie spokojna i tez podejrzewam kolki. A najbardziej szkoda mi Igi bo dla niej mam tak mało czasu:/ z drugiej strony zaraz kończy przedszkole a ja jestem przerażona jak ja je we dwie ogarnę i jeszcze obiad i dom..
Nikt nie mówił ze bedzie łatwo:/
Za to powiem Wam ze Hania od początku sie tak cudnie uśmiecha, jak sobie poje to zaraz banan na twarzy, a czasem nawet juz w trakcie jedzenia. Jedyny plus karmienia piersią:)

Moja nawet w wózku nie chce. Żeby wyjść na dwór trzeba ją najpierw uśpić ;-) a i tak spacer wokół osiedla bo jak się obudzi to wrzask. Przy piersi niestety też nie śpi. Martynka spała ;-)

Spanie wygląda u nas tak

Załączniki

• 1435062071949.jpg
    1435062071949.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 115
Widzę że nasze kochane i wyczekiwane córeczki zmieniają się w małe terrorystki, ale dzisiejszy dzień ma u mnie jeden plus, nareszcie znalazłam butelkę która jest odpowiednia dla Kai a przetestowałam już chyba wszystkie antykolkowe

Ja tez przechwalilam . Młody również szwankuje. Dziś jedną nogą bujalam go w bujaczku, jedną ręka szykowałam mleko, w drugiej ręce trzymałam telefon i próbowałam rozmawiać z klientem. Mistrzostwo świata. Starszy zaraził go katarem i jest ryk od trzech dni. Chodzę jak zombie...

Na marginesie, mimo zaklejenia twarzy wnioskuję źe fajna lala z Ciebie Mitaginko

Mitaginka, faktycznie tak jak pisze Milly, niezła z Ciebie laseczka:)

dziewczyny, stosujecie smoczki uspokajające? Jesli tak napiszcie mi proszę jakie bo ja juz 3 rożne kupiłam i Hania żadnego nie akceptuje:/ a ja bardzo bym chciała żeby jednak jakiś załapała, nie wiem jak ja tego nauczyć.

Dzastina moj Miłoszek akceptuje tylko smoka Lovi silikonowego. Taki uspokajacz ratuje życie w kryzysowych momentach :-) Byle do końca pierwszego półrocza. Z doświadczenia po Starszym wiem, że później juz nieco łatwiej...

Dzastina, my mamy chyba z dziesięć różnych smoczkow. Pasuje tylko Tommy tiPPiE i to nie zawsze. Generalnie nie mogę powiedzieć że lubi i używa smoczka. Czasem załapiE, czasem zupełnie nie. Nie mam pojęcia dlaczego.

My mamy dziś szczepienie. Już się boję ;-)

reklama
Do góry