reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Gratulacje Malgos, sliczny synek! Troche wyskoczylas przed kolejke, ale nie gniewamy sie ;-)

Mitaginka trzymaj sie i pisz jak u Ciebie !

reklama
Jestem w domu. Mam nadzieję że już będzie ok choć od razu po zabiegu mocno krwawiłam i wypadały mi jakieś Skrzepy.

Czytam Was i czekam na nowe porodowE wieści ;-)

Małgoś, bardzo graruluję!! Dużo zdrówka teraz dla Was:) cieszcie się sobą:)

Mitaginka, bardzo współczuję:( ale teraz już musi być dobrze i wszystko musi się ułożyć. Wykorzystałaś już limit plag:( zdrówka dla Was:)

ja chyba nigdy nie urodzę:( został mi tydzień do terminu, skurczy brak, jakichkolwiek innych oznak porodu tez, jeszcze mi będą wywoływać:/ jadę dzisiaj do szpitala do gina na oględziny, zobaczymy co powie;)
miłego dni życzę wszystkim dziewczynom, tym rozpakowanym i tym w dwupaku:)

Mitaginka bedzie dobrze, zdrowka zycze. Ja tez tak mialam po poronieniu jak czyscili mi macice. Krwawilam wraz z naprawde duzymi skrzepami ok 2 tyg. Z tego co pamietam to nie mozna brac goracych kapieli, odpoczywac i obserwowac czy goraczki nie ma czy tez bardzooo bolesnych boli.

Dzastina powodzenia na wizycie moze za oare dni cos sie rozkreci, masz jeszcze troche czasu, spokojnie :-)

Milego dnia mamuski :-)

małgoś gratulacje!!!!

lucalew Lila ma VSD czyli ubytek przegrody międzykomorowej, jest na tyle mały, że ma szansę sam się zarosnąć. Ale musimy uważać na infekcje bo mogłyby zaszkodzić jej serduszku, a tu jak na złość ma zapchany nosek:crazy: Ma też drożny otwór owalny ale to w sumie nie wada i też może sam się zamknąć

Dziewczyny strasznie martwię się o to moją malutką Lilcię, niby póki co wszystko jest ok ale kurcze trzeba mieć pecha, żeby całą ciążę walczyć o jej utrzymanie a potem jeszcze okazuje się, że dziecko ma wadę występującą raz na 1000 urodzeń :crazy: Oby to był koniec moich zmartwień bo do reszty osiwieję

Malutka ma zatkaną jedną dziurkę w nosku, próbowałam odciągnąć ale oprócz śluzu nic tam nie ma. Mitaginka a jak u ciebie, Blanka nadal ma coś w nosku? Pamiętam, że starsza tez miła jakies żółte glutki, może to jeszcze śluz?

Lilcia to mały żarłok, udało nam się z kp i mam nadzieję, ze tak już zostanie

buziaki dla wszystkich

Malinowa, tak, Blanka nadal ma jakby zapChany nosek. PsiKamy woda morska i tantum proteCT, lekarka przepisała. A jak stwierdzili tą wadę?

w 2 dobie lekarz usłyszał szmer, a w środę miała echo serca. Niestety wada jest nie do wykrycia w badaniu prenatalnym.

Mitaginka ale u Blanki to nie infekcja? u nas jest to samo, ale może to normalne, może to śluz jeszcze z brzuszka, bo moja np nie była odśluzowana

reklama
Do góry