Przy 2cm to pewnie zakłada się pessar tak? I nakaz leżenia?Możesz mieć nawet 2cm ważne żeby się nie skracała, była twarda i zamknięta
reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
Wszystko zależy od tego czy się coś zmienia. Każdy przypadek jest traktowany indywidualnie. Mi przy 16 założyli szew a wcześniej tylko luteinaPrzy 2cm to pewnie zakłada się pessar tak? I nakaz leżenia?
K448
Dziewczyny ja z 17 mm szyjki z 26 tygodnia doniosiłam do 38 tygodnia blizniaki
w tym tydzień chodziłam z rozwarciem 3 cm, a w dniu cc szyjka dalej się nigdzie nie szykowała! (Tj schowana wysoko i odwinięta do tylu) Najwazniejsze obserwować kontrolować i profilaktyka i ręka na pulsie jeśli coś się dzieje
Ostatnia edycja:
A dużo luteiny brałaś?Wszystko zależy od tego czy się coś zmienia. Każdy przypadek jest traktowany indywidualnie. Mi przy 16 założyli szew a wcześniej tylko luteina
K448
Ja z całego serca polecam cyclogest może drogi, ale mi zadziałał cudownie, zero podrażnień infekcji! A to bardzo ważne plus mega łatwo się aplikuje. Plus do któregoś tygodnia ciąży progesteron jest refundowany można spróbować porobić sobie zapas
Lady Loka
Ale 2,8 ktore się nie skraca jest okJa właśnie mam 2.8 i jestem przerażona![]()
Ja nie jestem z tych, ktore Ci powiedzą, ze na pewno będzie ok, ale, na ten moment nie masz sie czym martwić.
Ja to jestem straszna panikara i już mam milion myśli w głowieDziewczyny ja z 17 mm szyjki z 26 tygodnia doniosiłam do 28 tygodnia blizniakiw tym tydzień chodziłam z rozwarciem 3 cm, a w dniu cc szyjka dalej się nigdzie nie szykowała! (Tj schowana wysoko i odwinięta do tylu) Najwazniejsze obserwować kontrolować i profilaktyka i ręka na pulsie jeśli coś się dzieje
Dzięki za wsparcieAle 2,8 ktore się nie skraca jest ok
Ja nie jestem z tych, ktore Ci powiedzą, ze na pewno będzie ok, ale, na ten moment nie masz sie czym martwić.

Asiaxz
Jedna na noc ale mnie uczulala później utrogestan 2 na dobę do 34 tyg plus szewA dużo luteiny brałaś?
reklama
Podziel się: