reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Hejo hejo, cieszę się że u Was leci bez większych problemów :D
U nas dalej problemy.Do tego mały jest chory, ma katar i kaszel. Byliśmy u gastroenterolog, ale stwierdził że problemy z kupą to dyschezja...
Maly się męczy, od 3 nocy nie śpimy bo wierzga i jęczy. Chce pierdziec ale mu nie idzie. Już wcześniej mu pomagałam wlewka jak 3 dni nie było kupy. Teraz już łącznie tydzień bez kupy . Tragedia jak zwykle zresztą 🤯
Do tego muszę zrobić zaległe praktyki na studiach w przedszkolu. Jutro zaczynam
Cała drze, że chwycę jakaś chorobe i zarazę małego czymś gorszym typu rsv.... Jestem wściekła, ale zagrozili mi platnym warunkiem , nie patrząc na to że praktycznie cały semestr przeleżałam, a przy małym dziecku ciężko zorganizować czas, zwłaszcza karmiąc swoim mlekiem, mąż w pracy ... zenada

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny co tam u Was kochane jak Wasze maluszki?❤️
Staszka dalej męczą zęby 🙈 2 tygodnie temu dentystka nam powiedziała, ze będą lada dzień, bo tak je widac już i nic. Ślini się, marudzi, a zęba nie ma. Aktualnie wygląda jakbu górne jedynki miały wyjść wczesniej niż dolne.

I pełzamy.

Nie zauważyłam, że nie odpisałam. Mały 11.11 kończy pół roku 😱. Ogólnie daje mi popalić ostatnio, straszny maruda z niego, słabo śpi, budzi się w nocy co 2h i zaczyna dzień o 5 rano 🙈
O wow no to zaraz rozszerzanie diety pełzanie raczkowanie siadanie wstawianie oj się będzie działo😀

Staszka dalej męczą zęby 🙈 2 tygodnie temu dentystka nam powiedziała, ze będą lada dzień, bo tak je widac już i nic. Ślini się, marudzi, a zęba nie ma. Aktualnie wygląda jakbu górne jedynki miały wyjść wczesniej niż dolne.

I pełzamy.
No to u mojej te jedynki górne zaczęły iść jak miała 4 miesiące a wyszły zaraz po skończonym roku😀

reklama
O wow no to zaraz rozszerzanie diety pełzanie raczkowanie siadanie wstawianie oj się będzie działo😀
Czekam na to, uwierz… liczę że jak się zrobi bardziej mobilny będzie mniej marudził… a już na pewno czekam na moment aż stanie się jakkolwiek komunikatywny, bo powoli tracę siły na wrzaski

Do góry