Dzej.zi
Fanka BB :)
Mały ma już 2100, a u was jaka waga ?trzymam za was kciuki, u nas obecnie 33+1, szyjka 1,4 cm jak u Ciebie z wagą maluszka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mały ma już 2100, a u was jaka waga ?trzymam za was kciuki, u nas obecnie 33+1, szyjka 1,4 cm jak u Ciebie z wagą maluszka?
ChlopiecTak patrze ze Nasze dzieciaczki takie same. My urodzeniowa 2930 i 54cm tez 37tc. Chlopiec czy dziewuszka?
A ja jednak napisałabym, żeby ją zrozumieć. Dziecko na wcześniakach to ciężka sprawa, dziewczyba powinna miec jedynkę, a nie z inną kobietą z dzieckiem leżeć. Myslę, ze te pretensje bardziej do świata niz do Ciebie. Nic z tym niestety nie zrobicie. Ale to jest naprawdę ciężkie. Mnie tak polożyli to wpadlam w taka histerię, ze mi dawali środki na uspokojenie.Chlopiec
Powiem wam,że kurde jest ciężko. Po cc boli mnie strasznie glowa. Dzisiaj dostaje kroplówki na ten bol. Jeszcze mam dość ciekawą dziewczynę w pokoju, która ma dziecko na wczesniakach bo urodziła chwile wczesniej. Dziś dużo pomagał mi mąż, mnie dopadł taki bol głowy, że nie byłam w stanie funkcjonować inaczej niż na leżąco.... wyobraźcie sobie ze teraz ma do mnie pretensje ,że ona nie ma prywatności z mężem bo wiecznie siedzimy w sali ( widziała mojego męża 1 raz, dodatkowo jak używała laktatora to wyszedl z małym na 30 minut...). I że nie ma nawet gdzie się wypłakać... Słuchajcie, trochę w szpitalu poleżałam i jeszcze z czymś takim się nie spotkałam... Maz wyjatkowo przyjechla na dluzej niz 30 minut. Trzymal dziecko piereszy raz...niby trzeba zrozumieć drugą osobę, ale przy zmęczeniu nawet nie wiedziałam o co jej chodzi. Dziecko płacze, glowa boli, rana ciągnie, mąż nie ogarnia..
Gratulacje!!!Dziewczyny , dziś urodziłam
2960 g i 52 cm. 10/10. Od 5 mocne skurcze, około 6 odeszły wody... męczyłam się okropnie. Szwu nie umieli zdjąć, a skurcze były tak mocne, że bali się że szyjkę rozerwie. Po cc czuje ulgę.... nie dałabym chyba rady naturalnie, chociaż podobno musieli się bardzo spieszyć, żebym nie urodziła naturalnie Wiec od 10 jestem mamą i jestem szczęśliwa.
ładna waga u nas 1900Mały ma już 2100, a u was jaka waga ?
to znaczy, że szyjka zaczyna się rozwierać od wewnątrz, ale szyjka jeszcze trzyma i rozwarcia zewnętrznego nie maDziękuje Wam za odpowiedzi, a czy któraś z Was wie może co oznacza szyjka w literę Y?
Robi Ci się lejek od środka. Powinni wprowadzić srodek zaradczy.Dziękuje Wam za odpowiedzi, a czy któraś z Was wie może co oznacza szyjka w literę Y?