reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Wizyta dopiero 26, ale mogę zmienić na poniedziałek za tydzień najszybciej . 32 będzie w czwartek .
No to już niedługo będzie już taki bezpieczny czas może po prostu ten czop powoli odchodzi. Pilnuj czy wody się nie sączą jak zauważysz to jedz na IP

No to już niedługo będzie już taki bezpieczny czas może po prostu ten czop powoli odchodzi. Pilnuj czy wody się nie sączą jak zauważysz to jedz na IP
Tak zrobię, już nie mam siły jeździć po lekarzach i płakać. Okropna tą biegunka.... zastanawiam się czy czegoś w szpitalu nie chwyciłam, stąd mój brak entuzjazmu do jakiegokolwiek powrotu.

Tak zrobię, już nie mam siły jeździć po lekarzach i płakać. Okropna tą biegunka.... zastanawiam się czy czegoś w szpitalu nie chwyciłam, stąd mój brak entuzjazmu do jakiegokolwiek powrotu.
No ale to też kontroluj żeby się nie odwodnić bo to niebezpieczne dla dziecka

Dziewczyny jeśli planujecie oddać do żłobka to już zapisujcie. Ja zapisałam córkę jak miała 2 tygodnie i Pani powiedziała że to późno. Miała rację córka się nie dostała do żłobka.

Dziewczyny jeśli planujecie oddać do żłobka to już zapisujcie. Ja zapisałam córkę jak miała 2 tygodnie i Pani powiedziała że to późno. Miała rację córka się nie dostała do żłobka.
O matko ... To kiedy trzebaby zapisać dziecko, żeby miało możliwość się dostać?? Jak odejdą wody, a może od razu po zapłodnieniu. Masakra... I tak wcześnie pomyślałaś... Moja znajoma poszła zapisać dzieci bardzo późno, chyba w czerwcu/lipcu, a od września miały chodzić. Też mówiono, że jest enta na liście rezerwowej, ale jakimś cudem się udało, ale jak .. nie wiem.
Na co dzień pracuje z dziećmi i jak widzę te ceny za żłobek prywatny, przedszkole to praktycznie musiałabym iść do pracy żeby opłacić dziecku żłobek i wyżywienie....

O matko ... To kiedy trzebaby zapisać dziecko, żeby miało możliwość się dostać?? Jak odejdą wody, a może od razu po zapłodnieniu. Masakra... I tak wcześnie pomyślałaś... Moja znajoma poszła zapisać dzieci bardzo późno, chyba w czerwcu/lipcu, a od września miały chodzić. Też mówiono, że jest enta na liście rezerwowej, ale jakimś cudem się udało, ale jak .. nie wiem.
Na co dzień pracuje z dziećmi i jak widzę te ceny za żłobek prywatny, przedszkole to praktycznie musiałabym iść do pracy żeby opłacić dziecku żłobek i wyżywienie....
Do prywatnego dzwoniłam i są dwa ostatnie miejsca wolne. W tym na jedno jest już Pan umówiony. Ja się zdecyduję a jak się zwolni w tym to wtedy przejdzie. Opiekunka to teraz tak około 3 tys na pełen etat więc wolę do żłobka

reklama
Do prywatnego dzwoniłam i są dwa ostatnie miejsca wolne. W tym na jedno jest już Pan umówiony. Ja się zdecyduję a jak się zwolni w tym to wtedy przejdzie. Opiekunka to teraz tak około 3 tys na pełen etat więc wolę do żłobka
Niby przyrost jest taki niski, gdzie są te dzieci ? 🤣
A nawet w prywatnych z miejscem ciężko 😅

Do góry