P86
Fanka BB :)
A po schodach chodzisz ???A daj spokój… prawie 2 tygodnie już tak chodzę i nic i sobie mówię, że może jutro… jutro nadchodzi i nic się nie zmienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A po schodach chodzisz ???A daj spokój… prawie 2 tygodnie już tak chodzę i nic i sobie mówię, że może jutro… jutro nadchodzi i nic się nie zmienia
Schody akurat odpuściłam bo utknę między piętrami w bloku i sąsiedzi pomyślą że jakaś nieteges jestemA po schodach chodzisz ???
a próbowałaś umyć wszystkie podłogi na kolanach?Schody akurat odpuściłam bo utknę między piętrami w bloku i sąsiedzi pomyślą że jakaś nieteges jestem
Z ananasem to mi cukrzyca przeszkadza a uwielbiam takiego świeżego no muszę z mężem pogadać poważnie@Alexis124 ananasa jedz! Świeżego koniecznie. I mąż niech Ci laktację postymuluje właśnie byłam ciekawa czy Cię pełnia rozpakuje, tym bardziej ze mi wczoraj strach w oczy zajrzał ze to może być już!
Dzisiaj od rana ogarniam mieszkanie, ale powiem szczerze, że do podłóg nie dotarłam, wymiękłam, bo plecy mi wysiadają mały jednak swoje waży a ciało do ruchu nie przyzwyczajonea próbowałaś umyć wszystkie podłogi na kolanach?
Z ananasem to mi cukrzyca przeszkadza a uwielbiam takiego świeżego no muszę z mężem pogadać poważnie
Dzisiaj od rana ogarniam mieszkanie, ale powiem szczerze, że do podłóg nie dotarłam, wymiękłam, bo plecy mi wysiadają mały jednak swoje waży a ciało do ruchu nie przyzwyczajone