gooskaw
Fanka BB :)
Sprawa z czopem się wyjaśniła. Dzisiaj się zorientowałam, że jednak tam był tylko nie wiem w którym miejscu szyjki się produkuje
30 kwietnia juz tuz tuz.... hehehhe moze Mlody czeka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawa z czopem się wyjaśniła. Dzisiaj się zorientowałam, że jednak tam był tylko nie wiem w którym miejscu szyjki się produkuje
Niech wychodzi w czwartek, bo jak będzie wszystko dobrze to na niedzielę wyjdziemy do domu30 kwietnia juz tuz tuz.... hehehhe moze Mlody czeka
Trochę bez sensu teraz powinni Cię wypuścić skoro nic się nie dzieje. Wyjdziesz w niedzielę i zaraz z powrotem wróciszNiech wychodzi w czwartek, bo jak będzie wszystko dobrze to ja niedzielę wyjdziemy do domu
Ale ja mam na myśli, że już z małym w weekend do domuTrochę bez sensu teraz powinni Cię wypuścić skoro nic się nie dzieje. Wyjdziesz w niedzielę i zaraz z powrotem wrócisz
No generalnie lekarze są w szoku, że wczorajsze skurcze się wyciszyły dzisiaj na KTG spokojnie, pojedyncze leciutkie napięcia. Mam przeczucie, że to niedługo, ale pytanie kiedy to niedługo nastąpiAlexis - o Tobie to książki powinni pisać, mistrzyni suspensu
Pewnie synek posłucha i będzie to 30 kwietnia jak chciałaśNo generalnie lekarze są w szoku, że wczorajsze skurcze się wyciszyły dzisiaj na KTG spokojnie, pojedyncze leciutkie napięcia. Mam przeczucie, że to niedługo, ale pytanie kiedy to niedługo nastąpi
Ogólnie napięcia są pojedyncze, delikatne. Tam się wszystko wyciszyło. Mówią, że zaległam w łóżku i będą myśleć czy mnie wypisać do domu. Dam Wam znać po badaniuJak wylazic chcial za wczesnie tak teraz wylazic zapewne nie chce bo gdzie? Za dobrze mu:-)))
@Alexis124 no dawaj znac jak po nocy bo trzymasz codziennie w napieciu