Myślę, że ze spokojem będzie. Raczej w nocy to jeszcze nie. Może się wyciszy a może nie zobaczymyOjej to piękne wiadomości no ciekawe ciekawe czy już tej nocy się uda urodzić jak coś jestem z Tobą i trzymam mocno kciuki
reklama
Asiaxz
Fanka BB :)
Dawaj znać jaki będzie postępMyślę, że ze spokojem będzie. Raczej w nocy to jeszcze nie. Może się wyciszy a może nie zobaczymy
Generalnie całą noc jakieś mizerne napięcia miałam, to z wieczora przez co trafiłam na porodówkę się wyciszyło. Jedyne co mnie teraz boli to biodro od leżenia cały czas w jednej pozycji.
Około 8 ma być obchód i zdecydują czy wracam na oddział czy indukują
Nursov
Aktywna w BB
trzymamy kciukiGeneralnie całą noc jakieś mizerne napięcia miałam, to z wieczora przez co trafiłam na porodówkę się wyciszyło. Jedyne co mnie teraz boli to biodro od leżenia cały czas w jednej pozycji.
gooskaw
Generalnie całą noc jakieś mizerne napięcia miałam, to z wieczora przez co trafiłam na porodówkę się wyciszyło. Jedyne co mnie teraz boli to biodro od leżenia cały czas w jednej pozycji.
Powiedz im ze masz blisko dom i wolisz do domu a na indukcje przyjdziesz w 38tc:-))))
Wróciłam na oddział wszystko się wyciszyło, rozwarcie nie zwiększyło. „Widać, że jeszcze nie rodzę”. Położne mówią, że tak podejrzewały mój powrót jeszcze nierozpakowanej, bo to się często zdarza taki spacer co pozwiedzałam to moje.
Ciekawa jestem czy po tych atrakcjach jeszcze mnie stąd wypuszczą
W sumie to niech mały sobie tam jeszcze posiedzi kilka dni na spokojnie
Asiaxz
Mogli by wypuścic widać że mały się jeszcze nie spieszyWróciłam na oddział wszystko się wyciszyło, rozwarcie nie zwiększyło. „Widać, że jeszcze nie rodzę”. Położne mówią, że tak podejrzewały mój powrót jeszcze nierozpakowanej, bo to się często zdarza taki spacer co pozwiedzałam to moje.
Pomarańczowa
Aktywna w BB
Bo to był tylko brzuchowy entuzjazm na ściągnięcie szwu! Jedno świętowanie na raz, przyjemności porodowe jeszcze przed TobąWróciłam na oddział wszystko się wyciszyło, rozwarcie nie zwiększyło. „Widać, że jeszcze nie rodzę”. Położne mówią, że tak podejrzewały mój powrót jeszcze nierozpakowanej, bo to się często zdarza taki spacer co pozwiedzałam to moje.
reklama
P86
To już kolejny krok jak odpadł czopSprawa z czopem się wyjaśniła. Dzisiaj się zorientowałam, że jednak tam był tylko nie wiem w którym miejscu szyjki się produkuje
Podziel się: