P86
Fanka BB :)
Dzisiaj przyjdzie crp to zobaczę, będę kontrolować, żeby nagle nie wybombiło do jakiś wielkich ilości. Wczoraj miałam okropną migrenę, raz 15 stopni, dzisiaj 0 ...Z tego co zauważyłam, to przy CRP wystarczy najmniejszy stan zapalny żeby wzrosło - tak jak u mnie wtedy przy bólu pleców. Może nic się takiego nie dzieje (mam taką nadzieję ).
Biały śluz też mam, lekarz mówił, że jak biały to się nie przejmować. Możliwe, że to faktycznie przez ten szew na szyjce.
Za to ja dzisiaj na obchodzie zgłosiłam pieczenie przy oddawaniu moczu… oby tam nie było jakiejś strasznej infekcji bo się wykończę. Jutro oddam do badania to zobaczymy…
Kurde z tymi infekcjami to jak nie urok to sraczka,jestem przekonana, że miałam i leczyłam się furaginą kilka dni, do tego masa żurawiny, herbatki żurawinowe, w aptece kupiłam taki wyciąg z żurawiny, który piję się po kieliszku, a dziś nic w posiewie, więc może niech mąż kupi Ci coś takiego dopóki nie ma wyników Oczywiście 3 litry płynów dziennie I bieganie do toalety co 20 minut gratis .