NiebieskookaEM
Fanka BB :)
O nie... to mogli Ci tego nie mówić, tylko najpierw zapytać ordynatora ;/Update: jednak zostajemy. Podadzą znów sterydy. Niestety nie wiem na ile…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie... to mogli Ci tego nie mówić, tylko najpierw zapytać ordynatora ;/Update: jednak zostajemy. Podadzą znów sterydy. Niestety nie wiem na ile…
Tyle, że to ordynator rano na obchodzie mówiła, ale jej się odwidziałoO nie... to mogli Ci tego nie mówić, tylko najpierw zapytać ordynatora ;/
Tyle, że to ordynator rano na obchodzie mówiła, ale jej się odwidziało
Alexis, kobieta zmienną jest, jak widać po pani ordynator . Ale chyba widać, że się martwi. A miałaś już sterydy, czy to będzie pierwszy raz ?Tyle, że to ordynator rano na obchodzie mówiła, ale jej się odwidziało
No trudno, leżymy dalej. Już bliżej do końca niż było… może w 32 mnie wypiszą…
Jestem w szoku, że tak pięknie udało się dotrwać. Jesteś mega mega dzielna. Ale tak jak dziewczyny piszą - leż. Nie po to tyle leżałas żeby teraz brzdąc się urodził zbyt wcześnie i żebyś się zamartwiała jakimiś rozwojowymi problemami. Niech maluch sobie rośnie w spokoju.No trudno, leżymy dalej. Już bliżej do końca niż było… może w 32 mnie wypiszą…