A kiedy ostatnio sprawdzali długość?U mnie na oddziale leżą kobiety po operacjach macicy, usuwaniu macicy itd. Dużo starszych kobiet, więc możliwe, że jakiejś starszej kobiecie jest potrzebna taka sala, jednak teraz wspólną toaleta, ja z szyjką 1,8 cm( o ile już nie krótsza) , a i tak traktują mnie po macoszemu ...
reklama
P86
Fanka BB :)
W niedzielę na przyjęciu, w poniedziałek miałam badanie palpacyjne kwalifikujące do zabiegu. Tyle ... chociaż w sumie może nie powinno się jej tak często maltretować.. nie wiem sama.A kiedy ostatnio sprawdzali długość?
P86
Jesteś troszkę spokojniejsza po podaniu sterydów?Będzie dobrze oszczędzaj się, uważaj na siebie, niedługo pewnie zrobią zabieg i będzie spokojniej.
Ja jestem właśnie po drugiej dawce sterydów… coś mi wspomnieli o jakiejś kolejnej serii za jakiś czas
Sama nie wiem… myślę, że się uspokoję jak minie 30 tc… odnośnie sterydów nie wiem czy faktycznie, by pomogły gdyby się coś teraz wydarzyło… obawy mimo wszystko są. Odliczam każdy dzień. Jutro 25+2 i oby dalej do przoduJesteś troszkę spokojniejsza po podaniu sterydów?
P86
Muszą w czymś pomóc, jeśli by nie pomagały to by ich nie podawali . Tak trzeba myśleć.Sama nie wiem… myślę, że się uspokoję jak minie 30 tc… odnośnie sterydów nie wiem czy faktycznie, by pomogły gdyby się coś teraz wydarzyło… obawy mimo wszystko są. Odliczam każdy dzień. Jutro 25+2 i oby dalej do przodu
P86
Usg nie zrobią bo stwierdził że po co mam się stresować jak się dowiem że szyjka jest jeszcze krótsza...Możliwe, że szyjka przez bakterie poszła… a czemu USG nie zrobią dzisiaj?
reklama
NiebieskookaEM
Ale jak CIę przyjmowali to chyba robili usg, prawda?Mi dziś powiedzieli ze mam zoo w szyjce pod względem bakterii. Nawet nie wiem skąd się wzięły.... I to nie jedną bakterie ... nie wiem dokładnie jakie . Jutro zrobią mi usg bo lekarz stwierdził że nie wie czy ciaza wgl jest żywa...
Podziel się: