reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

U mnie na oddziale leżą kobiety po operacjach macicy, usuwaniu macicy itd. Dużo starszych kobiet, więc możliwe, że jakiejś starszej kobiecie jest potrzebna taka sala, jednak teraz wspólną toaleta, ja z szyjką 1,8 cm( o ile już nie krótsza) , a i tak traktują mnie po macoszemu ...
A kiedy ostatnio sprawdzali długość?

reklama
Będzie dobrze ;) oszczędzaj się, uważaj na siebie, niedługo pewnie zrobią zabieg i będzie spokojniej.

Ja jestem właśnie po drugiej dawce sterydów… coś mi wspomnieli o jakiejś kolejnej serii za jakiś czas 🙈

Będzie dobrze ;) oszczędzaj się, uważaj na siebie, niedługo pewnie zrobią zabieg i będzie spokojniej.

Ja jestem właśnie po drugiej dawce sterydów… coś mi wspomnieli o jakiejś kolejnej serii za jakiś czas 🙈
Jesteś troszkę spokojniejsza po podaniu sterydów? :)

Jesteś troszkę spokojniejsza po podaniu sterydów? :)
Sama nie wiem… myślę, że się uspokoję jak minie 30 tc… odnośnie sterydów nie wiem czy faktycznie, by pomogły gdyby się coś teraz wydarzyło… obawy mimo wszystko są. Odliczam każdy dzień. Jutro 25+2 i oby dalej do przodu ❤️

Sama nie wiem… myślę, że się uspokoję jak minie 30 tc… odnośnie sterydów nie wiem czy faktycznie, by pomogły gdyby się coś teraz wydarzyło… obawy mimo wszystko są. Odliczam każdy dzień. Jutro 25+2 i oby dalej do przodu ❤️
Muszą w czymś pomóc, jeśli by nie pomagały to by ich nie podawali :) . Tak trzeba myśleć.

Mi dziś powiedzieli ze mam zoo w szyjce pod względem bakterii. Nawet nie wiem skąd się wzięły.... I to nie jedną bakterie ... nie wiem dokładnie jakie . Jutro zrobią mi usg bo lekarz stwierdził że nie wie czy ciaza wgl jest żywa...

reklama
Mi dziś powiedzieli ze mam zoo w szyjce pod względem bakterii. Nawet nie wiem skąd się wzięły.... I to nie jedną bakterie ... nie wiem dokładnie jakie . Jutro zrobią mi usg bo lekarz stwierdził że nie wie czy ciaza wgl jest żywa...
Ale jak CIę przyjmowali to chyba robili usg, prawda?

Do góry