wielomatka
Fanka BB :)
Tak sobie myślę, że może nawet lepiej jakby Ci bakteria wyszła, bo przynajmniej lekarze mieliby punkt zaczepienia co leczyć i skąd te problemy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z dwojga złego wolałabym teraz żeby bakteria była przyczyną niż niewiadomo co… :/ a szkoda gadaćTak sobie myślę, że może nawet lepiej jakby Ci bakteria wyszła, bo przynajmniej lekarze mieliby punkt zaczepienia co leczyć i skąd te problemy.
Trzymaj się!A u mnie znowu skurcze, tyle że silniejsze niż te z rana. Więcej śluzu, ale to może być po badaniu.
Alexis124 mocno przytulam i trzymam kciuki. Oby do jutra i konkretnych decyzji.
Właśnie próbowałam spać cały dzień a co przysnę to ktoś przychodziAlexis - spróbuj się wyspać. Żeby ten czas szybciej leciał.
Sylwcia - może coś ruszy Najedz się i odpocznij albo najlepiej partnera wykorzystaj
Ja się zastanawiam czy znowu na izbę nie jechać. Prawie nic dziś nie jadłam, rano bez jedzenia, na obiad 3kromki chleba, potem podwieczorek serek i teraz na wieczór 2kromki. Zjadłam z rozsądku, bo jeść mi się wcale nie chce. Przez te skurcze to nic się nie da robić, chodzę, biodrami kręcę, wieszam się na partnerze..Alexis - spróbuj się wyspać. Żeby ten czas szybciej leciał.
Sylwcia - może coś ruszy Najedz się i odpocznij albo najlepiej partnera wykorzystaj