Szpital już na wywołanie ! W sumie powinno być skierowanie kilka dni później ale akurat mam L4 do 10 stycznia więc żeby później nie kombinowac to 11 do szpitala. a seks mówił że zabroniony przy rozwarciu - może wdac się jakaś infekcja. Wg niego jedyny sposób to stymulacja brodawek plus ewentualnie dużo dotykania brzucha. Mycie podlog i okien nic da - wg doktorka. A maluda 3,5 kg - czyli będzie jeszcze trudniej urodzic? Normalne jaja. Miał być wcześniak a ja się tu już wywołaniem stresuje! Ale to wszystko jest przewrotne. Także dziewczyny które jeszcze mają trochę do terminu, bądźcie dobrej mysli, same widzicie, szyjka mi się skróciła dwa miesiące temu, od dwóch tygodni chodzę i cisza.
Co do szczeniaka - mój brat kupił sobie niedawno drugiego pieska Goldena. No i od początku mały tak rozrabia ze już mnie pytają czy nie chce gryzie im buty, przegryza kable, męczy pierwszego psa. Ogólnie mają wesoło
Co do szczeniaka - mój brat kupił sobie niedawno drugiego pieska Goldena. No i od początku mały tak rozrabia ze już mnie pytają czy nie chce gryzie im buty, przegryza kable, męczy pierwszego psa. Ogólnie mają wesoło