Masakra, ale poszłabym za rada wielomatki z pierwszego twojego przypadku, zeby znowu skontaktować sie z ginem. Infekcja moze tez przyspieszyć poród .Tak mam, podjęzykowa. I magnez. Dodatkowo znowu mam wrażenie że coś mnie zaczna piec tam na dole. No aż nie wierzę. We wtorek skończyłam brać clotrimazolum.
reklama
Najgorsze jest to ze z moim lekarzem nie idzie się normalnie skontaktować. Mówi żeby pisać mu SMS ale jak ostatnio pisałam to nie odpowiedział a przyjmuje tylko w poniedziałki i czwartki....póki co nie piecze mocno i to raczej na zewnątrz więc może mam skórę podrażniona bo wczoraj chyba się słabo osuszylam po prysznicu i taka mokra poszłam do łóżka. Najwyżej pojadę na sor. Ale zwariować można.
wielomatka
Fanka BB :)
sodalit - jesteś w UCK? Jak Cię przetrzymają, to wychodzisz na żądanie, żeby rodzić na Łubinowej? W UCK można też do wody rodzić Dobrze, że dzidziuś już duży i taki w miarę bezpieczny TC.
Ann - jedź na sor, skoro lekarz się nie kontaktuje z Tobą. Nie ma co zwlekać.
U mnie tak słabo. Jutro kończę 30 tc i to daje komfort psychiczny, ale szczerze mówiąc jakoś mi tak dziwnie. Zaczyna docierać do mnie, że ciąża powoli się kończy, dziwne psychiczne uczucie.
Ann - jedź na sor, skoro lekarz się nie kontaktuje z Tobą. Nie ma co zwlekać.
U mnie tak słabo. Jutro kończę 30 tc i to daje komfort psychiczny, ale szczerze mówiąc jakoś mi tak dziwnie. Zaczyna docierać do mnie, że ciąża powoli się kończy, dziwne psychiczne uczucie.
Wielomatka - jestem w Rudzie Śląskiej. Nie wiem co będzie - wczoraj jeszcze myślałam, że dociągnę do wizyty u gina - a tu taki psikus.
Póki co musiałabym przetrwać 11 dni - ale czy nic się nie rozkręci w tym czasie?
No a jakby się nie rozkręciło, to na łubinowej oxy albo cesarka...
Mętlik w głowie mam.
Póki co musiałabym przetrwać 11 dni - ale czy nic się nie rozkręci w tym czasie?
No a jakby się nie rozkręciło, to na łubinowej oxy albo cesarka...
Mętlik w głowie mam.
wielomatka
ten tydzień i przyszły jeszcze zahaczy o przedszkole. Natomiast chyba udało się postawić babcię do pionu. Dodatkowo rodzice 2 ulubionych kolegów syna, zadeklarowali się, że jak będzie trzeba to możemy go przyprowadzić, żeby móc coś pozałatwiać. Także jakoś wszystko się samo powoli rozwiązuje.
wielomatka
Dobrze, że mama się opamiętała
wielomatka
sodalit - wybrałam UCK. Do UCK mam 3 minut autem, przekonuje mnie III stopień referencyjności i rodziłam tam ostatnio i było ok. Mysłowice bardzo się mi podobają, ale tak naprawdę z tego co czytam fajną mają porodówkę. Już sam oddział tak średnio. Jakbym akurat była w Mysłowicach i zaczęła rodzić, to wtedy wybiorę ich
reklama
Podziel się: