reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
też mam złe przeczucia, ale odpycham je od siebie
udało się mi skompletować wyprawkę pod wielopieluchowanie, czekam aż paczki przyjdą

Ja po wizycie u ginekologa to przez 2-3 dni jestem spokojna, potem zaczynam szukać co też może być nie tak.
Wielomatka zazdroszczę doświadczenia w porodach. Im bliżej tym bardziej się stresuje. A zostało tylko +/- 50 dni.
Pytanko mam, a co do wyciągania glutów z noska? Podobno gruszki są pase. Teraz jakieś aspiratory do odkurzacza podłączane?

Ja po wizycie u ginekologa to przez 2-3 dni jestem spokojna, potem zaczynam szukać co też może być nie tak.
Wielomatka zazdroszczę doświadczenia w porodach. Im bliżej tym bardziej się stresuje. A zostało tylko +/- 50 dni.
Pytanko mam, a co do wyciągania glutów z noska? Podobno gruszki są pase. Teraz jakieś aspiratory do odkurzacza podłączane?
Są są, ale zależy czy masz głośny odkurzacz :D są też takie bezprzewodowe ładowane przez usb i mniej straszne dla dzieci, albo takie gdzie Ty zasysasz i wpada do pojemnika, chociaż to już lekki creepy :D

Jest niewiele rzeczy, które powoduje u mnie odruch wymiotny, ale na samą myśl o tym że ja bym miała zasysać to mi żołądek podchodzi do gardła.

reklama
A ja wylądowałam w szpitalu 😔 wstałam do kibelka i wody mi zaczęły odchodzić. Mimo ze wylało sie ze mnie tyle, ze mnie cała zalało podczas ktg, to mam ich jeszcze sporo i beda chcieli mnie potrzymać do 37 tyg.

Do góry