reklama
wielomatka
Fanka BB :)
Nie tak powinno być...
Łapię się na tym, że prawie cały dzień mam twardy brzuch.
Łapię się na tym, że prawie cały dzień mam twardy brzuch.
wielomatka
też mam złe przeczucia, ale odpycham je od siebie
udało się mi skompletować wyprawkę pod wielopieluchowanie, czekam aż paczki przyjdą
udało się mi skompletować wyprawkę pod wielopieluchowanie, czekam aż paczki przyjdą
Lwica1410
Ja po wizycie u ginekologa to przez 2-3 dni jestem spokojna, potem zaczynam szukać co też może być nie tak.
Wielomatka zazdroszczę doświadczenia w porodach. Im bliżej tym bardziej się stresuje. A zostało tylko +/- 50 dni.
Pytanko mam, a co do wyciągania glutów z noska? Podobno gruszki są pase. Teraz jakieś aspiratory do odkurzacza podłączane?
Wielomatka zazdroszczę doświadczenia w porodach. Im bliżej tym bardziej się stresuje. A zostało tylko +/- 50 dni.
Pytanko mam, a co do wyciągania glutów z noska? Podobno gruszki są pase. Teraz jakieś aspiratory do odkurzacza podłączane?
Lady Loka
Są są, ale zależy czy masz głośny odkurzacz są też takie bezprzewodowe ładowane przez usb i mniej straszne dla dzieci, albo takie gdzie Ty zasysasz i wpada do pojemnika, chociaż to już lekki creepyJa po wizycie u ginekologa to przez 2-3 dni jestem spokojna, potem zaczynam szukać co też może być nie tak.
Lady Loka
Witaj w klubie.Jest niewiele rzeczy, które powoduje u mnie odruch wymiotny, ale na samą myśl o tym że ja bym miała zasysać to mi żołądek podchodzi do gardła.
Ja pójdę w ten na usb, bo mam tylko roombę i odkurzacz pionowy, to nie podłączę.
wielomatka
my mamy klasycznego katarka i dobrze się sprawdza
reklama
Podziel się: