reklama
Edytak166
Fanka BB :)
Co wyszło w badaniu nie tak.? Ja ostatnio mialam i kolor metry i leukocyty 5-10 i nablonki płaskie dość liczne bakterie liczne i lekarz nic na co tylko czy aplikuje ten macmirorA z dzisiejszego moczu też jakieś średnie wyniki, ciekawa jestem co ginekolog powie. Ale szczerze mówiąc już mam serdecznie dość.
wielomatka
Ketony, które mi wyszły są powiązane z jelitówką. Ale wyszła mi też krew w moczu.
Wielomatka dobrze ze nasz dziś wizytę, lekarz będzie wiedział co z tymi wynikami zrobić. Mam nadzieję ze to nic poważnego.
Ja mam dzisiaj okropny dzień od rana. Córka tak dokazuje ze masakra. Mąż w domu więc wydawałoby się ze będzie lepiej a tu same krzyki i nerwy teraz jest już ok ale oczywiście mam okropne wyrzuty sumienia ze tyle na nią krzyczałam chciałabym żeby już był chociaż grudzień ....
Ja mam dzisiaj okropny dzień od rana. Córka tak dokazuje ze masakra. Mąż w domu więc wydawałoby się ze będzie lepiej a tu same krzyki i nerwy teraz jest już ok ale oczywiście mam okropne wyrzuty sumienia ze tyle na nią krzyczałam chciałabym żeby już był chociaż grudzień ....
wielomatka
Ann - a córeczka w końcu w domu czy zdrowa? Nerwy każdemu puszczają, co dopiero kobiecie w ciąży... Ważne, żeby się później przytulić, przeprosić.
Edytak166
Daj znać po wizycie .Ketony, które mi wyszły są powiązane z jelitówką. Ale wyszła mi też krew w moczu.
Ja dziś też miałam koszmar śniło mi ze zaczęłam krwawić i szybko na szpital
wielomatka
Edyta - też czasem mam takie koszmary... psychika odreagowuje.
Córka ma w zasadzie na szczęście tylko katar. Ale do przedszkola jej nie daje bo sądzę ze i tak miałbym telefon żeby ją odebrać i ja faktycznie czuje się już naprawdę poddenerwowana. Z jednej strony mam dość tego leżenia, tyle rzeczy mogłabym zrobic, a z drugiej ogromnie się stresuje kiedy muszę wstać, zrobić coś przy córce plus dzis znowu brzuch co chwilę twardnieje. A my z córką jesteśmy jak stare dobre małżeństwo, kłócimy się a za chwilę tulimy i całujemyAnn - a córeczka w końcu w domu czy zdrowa? Nerwy każdemu puszczają, co dopiero kobiecie w ciąży... Ważne, żeby się później przytulić, przeprosić.
Edytak166
Jak po wizycieEdyta - też czasem mam takie koszmary... psychika odreagowuje.
reklama
wielomatka
Po wizycie nijak. Tzn. pessar trzyma, co jest plusem. Brzuch twardnieje - co jest minusem. Mam leżeć, mogę sobie pozwolić na mini aktywności, pod warunkiem, że brzuch będzie miękki. No więc nie nastawiam się na wiele. Wyniki moczu nie są takie złe - tzn. odpowiadają jelitówce i temu, że się odwodniłam. Za kilka dni mam sprawdzić ponownie co z krwią w moczu.
Zwiększona nystatyna do co drugiego dnia. Jak coś się będzie działo to pokazać się wcześniej, a tak wizyta za 4 tygodnie.
Zwiększona nystatyna do co drugiego dnia. Jak coś się będzie działo to pokazać się wcześniej, a tak wizyta za 4 tygodnie.
Podziel się: