reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Hej, u mnie 37tc i właśnie ściągali mi pessar. Szyjka dalej 2cm i wcale nie taka miekka 😘 skurczów brak i czekamye😘 sc
Bolało ściągnięcie pessara ? Jeju jak ja bym chciała dotrwać do 37tc moje marzenie ale przy szyjce o długości 1cm w 26tc może i mniej wizyta w piątek to modlę o każdy dzień. Trzymamy kciuki za szybkie rozwiązanie

reklama
Hej, u mnie 37tc i właśnie ściągali mi pessar. Szyjka dalej 2cm i wcale nie taka miekka 😘 skurczów brak i czekamye😘 co u Was?
Suuuuper, 37 TC, moje chyba obecnie największe marzenie 😉 u mnie tak sobie, ostatnie dni mam dość intensywne. Córka od poniedziałku bardzo gorączkuje, bieganina z okładami, kapielami, lekarzem, mega stres.....czuje ze mi brzuch twardnieje ☹️ dzisiaj kontrola, jakoś mam źle przeczucia.

Suuuuper, 37 TC, moje chyba obecnie największe marzenie 😉 u mnie tak sobie, ostatnie dni mam dość intensywne. Córka od poniedziałku bardzo gorączkuje, bieganina z okładami, kapielami, lekarzem, mega stres.....czuje ze mi brzuch twardnieje ☹️ dzisiaj kontrola, jakoś mam źle przeczucia.
Mi też twardnieje tej nocy TP była masakra nie wiedziałam.co się dzieje co chwilę się stawiał. Albo stawia mi się ze jednej strony i puszcza dziwne uczucie jutro mam wizytę. Odezwij się Ania jak po wizycie

A mi właśnie nie ze twardniał i puszczal tylko trzymało tak kilka godzin. Albo czuje takie jakby ściskanie od środka, nie wiem jak to opisać ale wcześniej tego nie miałam.... krzywa udało Ci się zrobić ?

A mi właśnie nie ze twardniał i puszczal tylko trzymało tak kilka godzin. Albo czuje takie jakby ściskanie od środka, nie wiem jak to opisać ale wcześniej tego nie miałam.... krzywa udało Ci się zrobić ?
Nie nie robiłam jeszcze nie doszłam do.siebie na dodatek jak kicham to mnie pod prawa piersią boli nie wiem czy nie oskrzela . Ta krzywa można zrobić do 28tc tak ? Chciałabym być w pełni zdrowa żeby ją powtórzyć

Lekarz kazał mi zrobić w 27 tc więc jeszcze masz przyszły tydzień na spokojnie albo i dłużej. A bardzo czujesz się chora ? Coś jeszcze oprócz tego kichania ?

reklama
Lekarz kazał mi zrobić w 27 tc więc jeszcze masz przyszły tydzień na spokojnie albo i dłużej. A bardzo czujesz się chora ? Coś jeszcze oprócz tego kichania ?
Boli mnie w prawym boku pod piersią jak kichnę albo mocniej chce złapać powietrza w przyszłym tyg napewno zrobię bo to ważne badanie

Do góry