reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

A jak porody szybkie ??
I na kiedy termin ?
Zastanawiam się czy przy porodzie SN jak podadzą znieczulenie zzo to można chodzic czy się leży ?
Pierwszy poród długi 13h. Drugi wywoływany, ale szybko pojawiły się skurcze i oxy wyłączyli. Wszystko trwało 5h. Trzeci ekspres, od pierwszych skurczy do chwili jak miałam Syna na rękach 3h
Co do znieczulenia nie powiem, bo nie miałam.
Teraz termin mam na 3.12, a moje pragnienie to wytrzymać do listopada.

reklama
Pierwszy poród długi 13h. Drugi wywoływany, ale szybko pojawiły się skurcze i oxy wyłączyli. Wszystko trwało 5h. Trzeci ekspres, od pierwszych skurczy do chwili jak miałam Syna na rękach 3h
Co do znieczulenia nie powiem, bo nie miałam.
Teraz termin mam na 3.12, a moje pragnienie to wytrzymać do listopada.
Mnie to strach ogarnął przed porodem , lęk przed bólem porodowym. Śmieszne jest to że wiem o co chodzi a tu taki mega stres...

Hej dziewczyny całą ciążę mam problemową a teraz doszła skrócona szyjka 24 tydzień czy są tu jeszcze leżące czekające na szczęśliwy koniec dziewczyny :)?

reklama
Do góry