natala.bece
Fanka BB :)
Natalka, ja też panikuję przy każdym innym/mocniejszym/dłuższym bólu i wychodzę z założenia, że nie muszę jeszcze wiedzieć z całą pewnością, co mi jest i jadę na IP (u mnie dziś 29+5) i do tej pory od 17 tygodnia byłam tam 4 razy. Póki co raz tylko Pani Doktor kręciła nosem, zazwyczaj to położne maja więcej do powiedzenia, ale nie ma się co przejmować Bezpieczeństwo i zdrowie maluszków jest najważniejsze. Mam nadzieję, że wszystko dziś będzie dobrze i założą Ci ten pessar. Uściski!Dziękuję bardzo za wsparcie w 23 TC moja szyjka zaczęła się skaracac i miała niby bezpieczne 35 mm. W 25+2 dni trafiłam pierwszy raz na IP- szyjka 22mm. Kolejnego dnia znów trafiłam na IP ze skurczami i szyjka ponoć 15mm... Tydzień w szpitalu, między czasie wymaz i bakterie. Wydzieliny też żadnej nie miałam ani żadnych objawów bakterii. Do 25 TC czułam się bardzo dobrze mino wcześniejszych problemów ( podejrzenie wad genetycznych- punkcja kosmówki i badania genetyczne- mały to okaz zdrowia ). Trzymam mocna za Was kciuki i jeszcze raz dziękuję