Katarynek83
Zaangażowana w BB
Magne B6 zwykły nie forteA Magne b6 masz te zwykłe czy forte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magne B6 zwykły nie forteA Magne b6 masz te zwykłe czy forte?
W takim stanie możesz jeszcze z miesiąc przenosić super, że Cię zostawiła w szpitaluHej dziewczyny. U mnie zaczyna się dziać. Szyjka skrócona o 70% i rozwarcie na 2 cm.
Oczywiście panika, strach i płacz, ale jednocześnie radość i ekscytacja.
Pani ordynator mówiła, że nie muszę urodzić na dniach, ale nie wypuściła mnie do domu oczywiście. Gdybym mieszkała w Bydgoszczy to może bym wyszła, ale tak to nie ma możliwości.
Czekamy na rozwój sytuacji...
No czekamy czy coś się rozwinie... Mam przeczucie, że tak Mam podobne odczucia jak kilka dni przed miesiączką w tym momencie.W takim stanie możesz jeszcze z miesiąc przenosić super, że Cię zostawiła w szpitalu
Super wieści też czekam do 30tc, czyli jeszcze trochę przede mną. A na jakich lekach jesteś jeśli można wiedzieć?Cześć dziewczyny ja nieśmiało melduję dzisiaj 30tc Bardzo się cieszę i kiedyś myślałam, że do tego 30 tygodnia trudno będzie dotrwać. Szczerze, na tych lekach co jestem twardnień brzucha mało i skurcze mnie łapią naprawdę rzadko. Jutro wizyta u mojego gina a w środę USG trzeciego trymestru. Czytam Was kochane cały czas i kciuki mocno zaciśnięte za wszystkie. Mój cel to teraz 34tydzień i liczę, że zleci!
Ojejku dawaj znać co tam koniecznie!!! To faktycznie coś się dzieje! PowodzeniaHej dziewczyny. U mnie zaczyna się dziać. Szyjka skrócona o 70% i rozwarcie na 2 cm.
Pani ordynator mówiła, że nie muszę urodzić na dniach, ale nie wypuściła mnie do domu oczywiście. Gdybym mieszkała w Bydgoszczy to może bym wyszła, ale tak to nie ma możliwości.
Przypomnij który masz tc?Hej dziewczyny. U mnie zaczyna się dziać. Szyjka skrócona o 70% i rozwarcie na 2 cm.
Inhalacje solą fizjologiczną (warto zakupić nebulizator), olejek eukaliptusowy - kilka kropelek na chusteczkę i wdychac lub majeranek, rumianek zalać goraca wodą i to wdychacDziewczyny co polecacie na zatkany nos? Stosuje sól morską ale średnio pomaga. W nocy wszystko mam zatkane aż nie można oddychać