Aaa i podrażnianie sutków! wpływa to na wydzielanie naturalnej oksy i przyspiesza akcję. Jak lezalam w szpitalu to laski chodziły i się macały i u każdej ruszyło po kilku godzinach ja za to przy porodzie musiałam tą metodę zastosować żeby przyspieszyć kolejny skurcz, poszło migiemPróbowaliśmy i sexu, i nic
reklama
LaviniaDahlen
Fanka BB :)
Z mleka to raczej listerioza, ale jak podgrzałaś w mikrofali to może być całkiem ok. UHT też w końcu nie jest podgrzewane do 100°C tylko chyba 60, a uważa się je za bezpieczne. Ja przez pierwszy trymestr zajadałam się śledziami ... dopiero chyba w 15tc uświadomiłam sobie, że one są surowe i nie powinno się ich spożywać, ale wszystko jest ok. Także spokojnie, obserwuj czy nie boli Cię żołądek i nie masz biegunki, jeśli tak - zgłoś lekarzowi. Tak samo z gadaniem, że toxoplazmoza od kota, a okazuje się, że częściej na nieumytej sałacie czy warzywach. Ja sama od kilkunasti lat mam koty a w badaniach zawsze czysto. Nigdy nie przechodziłamWiem że to nie ten wątek ale dziewczyny nie myśląc wypiłam cała szklankę mleka swojskiego od krowy, podgrzanego tylko lekko w mikrofali.. czy może to jakoś zaszkodzić ? [emoji45] Naczytałam się o toxo i nie wiem teraz co robić
kwiatek250
Wszystkie umyte. To zrobiłam w ciągu dwóch dni od zdjęcia szwuPodobno mycie okien też jest skuteczne
kwiatek250
Poprosiłam dziś o to mojego ukochanego, jutro zdam relację czy to zdało egzamin! W razie czegoś jeszcze sama sobie pomajstruję przy nich.Aaa i podrażnianie sutków! wpływa to na wydzielanie naturalnej oksy i przyspiesza akcję. Jak lezalam w szpitalu to laski chodziły i się macały i u każdej ruszyło po kilku godzinach ja za to przy porodzie musiałam tą metodę zastosować żeby przyspieszyć kolejny skurcz, poszło migiem
Mucha19930
Hej jak się używa pasków na sprawdzanie wód płodowych? Ginekolog kazała a ja się nawet nie zapytalam ☺
LaviniaDahlen
Jeśli masz zwykłe papierki lakmusowe, to musisz ten wyznaczony obszar włożyć dość głęboko do pochwy i odczytac wynik w ciągu max 2 minut. Uważaj, żebyś nie zamoczyła w pocie, bo on zabarwia papierek na ten sam kolor co wody, dlatego nie polecam dostępnych w aptece wkładek do wykrywania wódHej jak się używa pasków na sprawdzanie wód płodowych? Ginekolog kazała a ja się nawet nie zapytalam ☺
Mucha19930
A mozesz polecić coś dobrego do wykrywania? ☺Jeśli masz zwykłe papierki lakmusowe, to musisz ten wyznaczony obszar włożyć dość głęboko do pochwy i odczytac wynik w ciągu max 2 minut. Uważaj, żebyś nie zamoczyła w pocie, bo on zabarwia papierek na ten sam kolor co wody, dlatego nie polecam dostępnych w aptece wkładek do wykrywania wód
LaviniaDahlen
Ja używam właśnie zwykłych papierków lakmusowych, takich jak akurat były w aptece lub na allegro (niestety nie jest to łatwo dostępne przynajmniej w mojej okolicy)A mozesz polecić coś dobrego do wykrywania? ☺
Mama2018mama
Eh dziewczyny zla jestem na siebie bo coś ostatnio za dużo wstaje, 1 marca umówiłam wizytę bedzie to dzień przed 32 tyg, trzymajcie kciuki żebym do tego czasu nie wstawała za dużo bo coś mnie ostatnio za bardzo ciągnie do łażenia!
Trzeba mnie ochrzanić!
Trzeba mnie ochrzanić!
reklama
LaviniaDahlen
Ochrzaniam Cię! do 1 marca tylko 9 dniEh dziewczyny zla jestem na siebie bo coś ostatnio za dużo wstaje, 1 marca umówiłam wizytę bedzie to dzień przed 32 tyg, trzymajcie kciuki żebym do tego czasu nie wstawała za dużo bo coś mnie ostatnio za bardzo ciągnie do łażenia!
Trzeba mnie ochrzanić!
Podziel się: