Marzec140320
Zaangażowana w BB
Ja kilkanaście razy dotknęłam nitkę szwu, matko pierwszy raz jak ją dotknęłam, to prawie na zawał zeszłam, serio. Taki gruby sznurek poczułam
Rany, ja tak samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kilkanaście razy dotknęłam nitkę szwu, matko pierwszy raz jak ją dotknęłam, to prawie na zawał zeszłam, serio. Taki gruby sznurek poczułam
Dziewczyny, a ja mam jeszcze jedno pytanie do tych, które aplikują lub aplikowały luteinę ewentualnie inne dopochwowe. Czy trafiałyście palcem na swoją szyjkę? Nie żeby ją specjalnie macać czy coś, po prostu przy wkładaniu leku jak najdalej.
Też bym szokłaJa kilkanaście razy dotknęłam nitkę szwu, matko pierwszy raz jak ją dotknęłam, to prawie na zawał zeszłam, serio. Taki gruby sznurek poczułam
No właśnie moja dzisiaj jakoś super wysoko i nie wiem co o tym myśleć już mi odbija całkiemJak nie miałam pessara to chyba mi się nie zdarzyło (albo nie byłam świadoma, że to szyjka) ale odkąd mam założony krążek to za każdym razem go wyczuwam, bo raz jest prawie na wylocie a za drugim razem na głębokości całego palca. Lekarz mówi, że to normalne bo szyjka tak pracuje.
Ja jeśli czułam, że jest wysoko, to dię cieszyłam, a jak czułam, że nisko, to się martwiłam. Zawsze w gorsze dni było wszystko nisko...No właśnie moja dzisiaj jakoś super wysoko i nie wiem co o tym myśleć już mi odbija całkiem
Ooo to jest jakieś pocieszenieJa jeśli czułam, że jest wysoko, to dię cieszyłam, a jak czułam, że nisko, to się martwiłam. Zawsze w gorsze dni było wszystko nisko...
Lezenie i tylko magnezDziewczyny czy macie założony pessar lub szew czy tylko leki zlecone przez lekarza i lezenie?