Depilacja... na sama myśl mi słabo. Pewnie znów mimo lusterka się potnę ;-) a muszę to zrobić jutro bo w środę rano fryzjer i nie będę mieć czasu. Tyle że u tego fryzjera to nie wiem jak wytrzymam ;-) czy macie też tak że jak chwilę posiEdziciE to drętwiejE Wam krocze i boli Was kość ogonowa? Ja nie mogę zjeść obiadu, tak mi to przeszkadza. A tu siedź i czekaj aż ci zrobi pasemka ;-)
reklama
Diuśka to już nas jest 3, które wizytują jutro :-) smędzić możesz zawsze, w sumie wszystkie tu smędzimy co rusz ;-)
Mitaginka ja drętwień nie mam ale jak tylko się podnoszę to mam cały brzuch twardy jak kamień przez kilka minut za każdym razem... do tego w pakiecie mam bóle krzyża, że siadanie/wstawanie/schylanie się jest wyczynem i dodatkowo mam rwę kulszową... normalnie chwilo trwaj :-)
btw też się modlę żeby się nie pociachać przy odkrzaczaniu ;-) próbowałam chłopa przekonać żeby mnie odkrzaczał, ale stwierdził, że no way bo się boi fuck
Mitaginka ja drętwień nie mam ale jak tylko się podnoszę to mam cały brzuch twardy jak kamień przez kilka minut za każdym razem... do tego w pakiecie mam bóle krzyża, że siadanie/wstawanie/schylanie się jest wyczynem i dodatkowo mam rwę kulszową... normalnie chwilo trwaj :-)
btw też się modlę żeby się nie pociachać przy odkrzaczaniu ;-) próbowałam chłopa przekonać żeby mnie odkrzaczał, ale stwierdził, że no way bo się boi fuck
Przez depilację nie lubię chodzić do gina ja będę dzisiaj walczyć Nie lubie ani stać ani siedzieć :/ najlepiej to mi się leży na boczku. Brzusio mięciutki i maluszek ruchliwy. A jak siądę czy wstanę to brzuch się robi twardy. Jak bym miała za mało skóry
Ja chyba bym się bała oddać w ręce męża obcinał mi paznokcie u stóp i nie zrobił tego za dobrze za bardzo ściął mi ze 3 paznokcie teraz już muszę też obciąć ale jakoś odwlekam w czasie Jakiś taki nie delikatny ten mój mąż w takich sprawach. Ale to chyba przez to że sam się boi i się aż za bardzo stara. Bólu krocza nie mam. Chyba jeszcze to przede mną. Ahh jeszcze 2 tyg i dzidzi będzie względnie bezpieczny. A potem coraz bardziej już będzie bezpieczny.
Dzięki dziewczyny..pomyślałam o tym właśnie, że jakim cudem badając mnie ręcznie na fotelu wie, że szyjka ma 2cm...szok..wtedy o to nie zapytałam ale następnym razem poproszę o badanie przez usg. ważne, że jest twarda i zamknięta.
życzę udanych wizyt)
a co do depilowania..masakra jakaś;/
życzę udanych wizyt)
a co do depilowania..masakra jakaś;/
monisiap5
Fanka BB :)
Mój tez nie chce pomagać bo się boi, rozumiem i nie namawiam na siłę. Ale chyba już niedługo nic nie będę widziała więc sie nade mną zlituje.
Dzastina82
Fanka BB :)
Duśka, gratuluję kolejnego tygodnia super! Pisz tu do nas, bo kto Cię ma wspierać jak nie my
Ale Was tu jutro wizytuje będziemy czekać na same dobre wieści
Ja jak wstaję, to też mi twardnieje brzuch, a przynajmniej tak mi się wydaje, ale staram się zwalić to na dzidzi, że pozycję zmienia razem z mamą
Ja też nie mogę długo siedzieć ani stać bo zawsze coś zaboli a to plecy, a to krocze, a to pachwiny:/ ja dzisiaj też mam doła, wiem że długość mojej szyjki nie jest zła, ale boję się że jak się zacznie skracać to długo nie wytrzymam a Mała jak tylko wstanę to mam wrażenie że mi bardzo na szyjkę i pęcherz naciska, zresztą jak leżę to też. Schizuję
Mitaginka, a co do swędzenia to faktycznie może zrób sobie badania, będziesz spokojna
Ale Was tu jutro wizytuje będziemy czekać na same dobre wieści
Ja jak wstaję, to też mi twardnieje brzuch, a przynajmniej tak mi się wydaje, ale staram się zwalić to na dzidzi, że pozycję zmienia razem z mamą
Ja też nie mogę długo siedzieć ani stać bo zawsze coś zaboli a to plecy, a to krocze, a to pachwiny:/ ja dzisiaj też mam doła, wiem że długość mojej szyjki nie jest zła, ale boję się że jak się zacznie skracać to długo nie wytrzymam a Mała jak tylko wstanę to mam wrażenie że mi bardzo na szyjkę i pęcherz naciska, zresztą jak leżę to też. Schizuję
Mitaginka, a co do swędzenia to faktycznie może zrób sobie badania, będziesz spokojna
reklama
Monisiap ja już nic nie widzę... nawet boczków... brzuch mi zasłania wszystko, więc tylko się lusterkiem mogę poratować ;-) kucam nad nim i próbuję wyrywać chwasty, ale słabo mi to idzie ;-) i już nie pamiętam kiedy się nie pociachałam ;-)
Diuśka ja mojemu też nie daję obcinać paznokci ;-) chodzę do kosmetyczki na pedicure ty bardziej, że już nie daję rady pięt oporządzić ;-)
Małgoś szczerze to ja nie wierzę żeby się dało bez usg określić długość szyjki ;-) mi np. cały czas mówią, że młoda jest bardzo nisko i czują główkę, a szyjka moja ma 28 mm czyli naprawdę spoko :-)
Dobra koniec luzu ;-) idę się ogarnąć i po młodego do szkoły ;-)
Diuśka ja mojemu też nie daję obcinać paznokci ;-) chodzę do kosmetyczki na pedicure ty bardziej, że już nie daję rady pięt oporządzić ;-)
Małgoś szczerze to ja nie wierzę żeby się dało bez usg określić długość szyjki ;-) mi np. cały czas mówią, że młoda jest bardzo nisko i czują główkę, a szyjka moja ma 28 mm czyli naprawdę spoko :-)
Dobra koniec luzu ;-) idę się ogarnąć i po młodego do szkoły ;-)
Podziel się: