Cześć dziewczyny, nadrobiłam zaległości w czytaniu i podczytuję teraz na bieżąco - cieszy mnie, że widzę niemal same dobre wiadomości U mnie już leci 35tc, tez nie wiem kiedy to zleciało! Szyjka stabilnie 1,8 i szew...luźny! Ale lekarka mi tłumaczy, że szew musi być luźny, bo wtedy dobrze oplata szyjkę, natomiast niebezpiecznie jest kiedy staje się napięty, bo może szyjkę uszkodzić.. I bądź tu mądry
reklama
Temat zupełnie z innej beczki, macie taki pasek od pępka w dół? Znaczy zrobiła mi się taka kreska czerwona, nie jest to wgłębienie i się zastanawiam czy to normlane(nic nie wpisuje w Google, bo po tych lekturach zawsze wpadam w panikę a do 20 jestem dziś sama w domu)
to zupełnie normalne To jest kresa, która pojawia się w II, a najczęściej III trymestrze i znika po porodzie. U niektórych dziewczyn się nie pojawia, jest bardzo jasna lub ciemna - sprawa indywidualna.Temat zupełnie z innej beczki, macie taki pasek od pępka w dół? Znaczy zrobiła mi się taka kreska czerwona, nie jest to wgłębienie i się zastanawiam czy to normlane(nic nie wpisuje w Google, bo po tych lekturach zawsze wpadam w panikę a do 20 jestem dziś sama w domu)
Malinka184
Fanka BB :)
Takie coś? To linia z poprzedniej ciąży. W tej nie mam tej linii.Temat zupełnie z innej beczki, macie taki pasek od pępka w dół? Znaczy zrobiła mi się taka kreska czerwona, nie jest to wgłębienie i się zastanawiam czy to normlane(nic nie wpisuje w Google, bo po tych lekturach zawsze wpadam w panikę a do 20 jestem dziś sama w domu)
Załączniki
Justynka1234
Dziewczyny może Wy cos macie dobrego na przeziebienie: katar, suche gardlo i temp.37.4? Nie mam siły...
Linia negra tak zwana tez mam taka brazowaTemat zupełnie z innej beczki, macie taki pasek od pępka w dół? Znaczy zrobiła mi się taka kreska czerwona, nie jest to wgłębienie i się zastanawiam czy to normlane(nic nie wpisuje w Google, bo po tych lekturach zawsze wpadam w panikę a do 20 jestem dziś sama w domu)
to zupełnie normalne To jest kresa, która pojawia się w II, a najczęściej III trymestrze i znika po porodzie. U niektórych dziewczyn się nie pojawia, jest bardzo jasna lub ciemna - sprawa indywidualna.
Takie coś? To linia z poprzedniej ciąży. W tej nie mam tej linii.
Dziekuje dziewczyny serio bałam się to wpisać w Google, zawsze jak coś sprawdzam to mega makabryczne scenariusze mam w głowieLinia negra tak zwana tez mam taka brazowa
Mi pomaga chleb z czosnkiem i masłem na śniadanie, herbata z miodem i cytryna kilka razy dziennie. Też mnie coś chwytało po weekendzie i już jest dobrze po 2 dniachDziewczyny może Wy cos macie dobrego na przeziebienie: katar, suche gardlo i temp.37.4? Nie mam siły...
Malinka184
Mój sprawdzony sposób to dzban bardzo cieplego napoju - woda, maliny, cytryna, miod. Czasami, gdy nie mam soku z malin, rozpuszczam po prostu w wodzie z cytryna słoik dżemu malinowego lub czarna porzeczka. Dużo, dużo pić, leżeć w ciepłych skarpetkach, w cieplej pizamie, pod kołdrą, tak by sie solidnie spocic. Rano zwykle bylo duzo lepiej. Na suche gardlo jakies pastylki do ssania.Dziewczyny może Wy cos macie dobrego na przeziebienie: katar, suche gardlo i temp.37.4? Nie mam siły...
reklama
urszulka1308
Zaangażowana w BB
Temat zupełnie z innej beczki, macie taki pasek od pępka w dół? Znaczy zrobiła mi się taka kreska czerwona, nie jest to wgłębienie i się zastanawiam czy to normlane(nic nie wpisuje w Google, bo po tych lekturach zawsze wpadam w panikę a do 20 jestem dziś sama w domu)
Ja taka linie miałam już jak byłam nastolatką, nie musiałam być w ciąży, już piętno macierzyńskie wtedy nade mną zawisło
Podziel się: