Malinka184
Fanka BB :)
Żadna z nas ci nie powie, co za ukłucia tobie dolegaja i czy masz się czym przejmować. Jesli cos cie w jakis sposob bardzo niepoki, telefon do lekarza lub szybka wizyta. Ja jestem od 19tego w szpitalu i kazde uklucie, ciagniecie, bol zglaszalam na obchodzie. Po badaniu, w moim przypadku, okazywalo sie, ze wszystko ok. Jesli cię to pocieszy to ja przed dwojeczka, juz od bardzo dawna, odczuwam caly szereg przeroznych doznac. Parcie, klucie w srodku, na zewnatrz, bardziej w prawo, bardziej w lewo, rwanie, ciagniecie szwu, ucisk, nacisk, uczucie zblizajacego sie porodu i inne, rownie fajne odczucia...Dziewczyny, słuchajcie. Wczoraj wieczorem odczuwałam takie lekkie ukłucia, tak jakby w kości łonowej, jakby na zewnątrz pochwy, pod skórą. Nie chciałam panikować, bo było to na prawde lekkie i wydawało mi się że w bezpiecznym miejscu. W nocy obudziłam się i czułam takie ukłucia jakby w środku. Poszłam do toalety (na dwójeczkę) i jakby przeszło, do teraz nic nie czuję. Możliwe żeby od tego czuć kłucie w pochwie? Czy powinnam podjechać na IP? A jak pojawi się ponownie, czy to groźne?
Mój lekarz jest na urlopie, nie mam jak się z nim skontaktować.