Aniteczka31
Fanka BB :)
Dziekuje za słowa pocieszenia, oby tak było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam odstawić 37+0 - nospe i magnez. A Ty ktory tydzien masz?Nospe jak mam takie ostre twardnienia, a magnez cały czas, forte x3 + aspargin x2 wieczorem. Mam jutro odstawić całkowicie magnez, ale muszę zadzwonic, bo nie pamiętam czy nospy też nie mam brać
36 od jutra i już mi nie kazała brać nicJa mam odstawić 37+0 - nospe i magnez. A Ty ktory tydzien masz?
Dziewczyny,dzis w nocy myslalam ze bede rodzic obudzil mnie o 2giej bol w brzuchu takie ciagniecie mocne jak na okres i z godz spac nie moglam, nospe wzielam i tez jakos nie pomogla od razu ale po godz usnelam ale juz myslalam ze a mozemowie do meza w nocy ze cos sie dzieje a on "O nie,wstrzymaj sie, najlepiej do soboty, mam tyle waznych spotkan zaplanowanych na jutro" haha
Taki mały update ode mnie- szew zdjęty w 35tc no i rozwarcie wyskoczyło sobie na 1,5 cm, chyba też odpadl mi czop. Za to jaka ulga, cały brzuch się rozprezyl i tak leżę już 2 tygodnie od zdjęcia szwu z odstawionymi wszystkimi lekami i nic się nie dzieje, jeszcze sobie lekarze zartuja że będziemy musieli wywołać mały jest do przodu o ponad tydzień i robi się z niego pulpecik z tymi szyjkami to naprawdę można oszaleć
O a czemu jakis wczesnie ten szew zdjeli? Wydawalo mi sie ze te zabiezpieczenia bardziej w 37 zdejmuja? To tak jak u mnie sciagneli pessar i od razu czop wylecial i tez 1 cm rozwarcia-w sumie logiczne szyjka sie od razu owiera i czop wylatujeTaki mały update ode mnie- szew zdjęty w 35tc no i rozwarcie wyskoczyło sobie na 1,5 cm, chyba też odpadl mi czop. Za to jaka ulga, cały brzuch się rozprezyl i tak leżę już 2 tygodnie od zdjęcia szwu z odstawionymi wszystkimi lekami i nic się nie dzieje, jeszcze sobie lekarze zartuja że będziemy musieli wywołać mały jest do przodu o ponad tydzień i robi się z niego pulpecik z tymi szyjkami to naprawdę można oszaleć
No ale najczesciej porody wlasnie w nocy sie dzieja heh ja wciaz czuje w brzuchu jakies takie lekkie mrowienie kto wie moze ten moj dzien jest juz tuz tuz z synkiem tak mialam ze mi ciagnelo w brzuchu przez caly wieczor wlasciwie a w nocy akcja juz a moze to tak tylko macica sie powieksza kto wieNospa ma to do siebie ze działa z wielkim opóźnieniem, kiedyś lekarka powiedziała mojej mamie że trzeba pić bardzo dużo wody by szybciej zadziałała. Aj te noce to chyba najgorsze na takie sytuacje, juz lepiej z rana jak człowiek wypoczęty To dzieciątko bardzo posluszne, może to dobry znak na przyszłość