Myślę, że każda z Nas, która zaczyna stosować już coś więcej te skurcze BH typu nospa, buscopan po konsultacji z lekarzem ocenia ewentualne skutki. Z jednej strony nie biorąc ich mogą przejść w regularne i z ciąża to już może być różnie...ja rozkurczowe zaczęłam brać dopiero w 32 tc, gdy twardnien było po 30 na dobę (wcześniej lekarz nie chciał mi ich dać własne ze względu na przenikanie do łożyska). Jak dotąd wybrałam prawie 2 opakowania, to pocieszam się, że nie jest tak bardzo dużo, skoro skurcze mam od 16 tygodni, a biorę 4 tydzień. Choć powinnam już powoli odstawić, się chciałbym jeszcze trochę donosić tego mojego maluszka w brzuszku
A co do lekarzy w szpitalu... współczuję Wam takich historii, nic przyjemnego...... niestety są ludzie a ludzie. Ja też już na różnych trafiłam i czasami z płaczem wracałam do domu. Ale dla swych maleństw trzymajcie się
A co do lekarzy w szpitalu... współczuję Wam takich historii, nic przyjemnego...... niestety są ludzie a ludzie. Ja też już na różnych trafiłam i czasami z płaczem wracałam do domu. Ale dla swych maleństw trzymajcie się