Ja jeszcze sporo miejsca, to może jeszcze nie raz zmienić ułożenie mój synek to widac stwierdził że tak już jest mu dobrze i tak trzyma się tegoMoja Tak leży od 22 tc ciekawe czy juz tak zostanie
reklama
Gosia903488
Fanka BB :)
Mnie jak córka wpycha nogi w pachwiny i biodra, to mam uczucie, jakby mnie prądem razili - musi jakiegoś nerwu to dotykać.A tak w ogóle miałam dzisiaj dziwne uczucie tam na dole jakby przeszedł prąd i zaraz minęło macie pomysł co to?
Aniteczka31
Kurde to moze to samo pierwszy raz takie cos i trudno opisaćMnie jak córka wpycha nogi w pachwiny i biodra, to mam uczucie, jakby mnie prądem razili - musi jakiegoś nerwu to dotykać.
Jestem w domu, ale byłam na kontroli u "normalnego" ginekologa. Szyjka 30mm. Tabletki, które mi dali na nerki nie są zbyt dobre, nie mam ich brać tak dużo i przede wszystkim odstawić od razu jak zauważę poprawę. Duphaston, nospa i dużo magnezu. Leżeć i doczekać do gin prowadzącego. Pan powiedział, że będzie dobrze i mam nie słuchać konowałów.@KrolikxS - a jak u Ciebie? Zdecydowałaś się na szpital czy jesteś w domu?
Niestety i tak dopadła mnie depresja. Schudłam kilogram, partner wziął urlop żeby ze mną posiedzieć :/
bananka8686
U mnie też różnica 3 tygodni dzisiaj mamy 28+03 tygodnie
Nasturcja91
W tym tygodniu taka długość jest ok
Gosia903488
Długość >25 mm uznaje się za normę :-).Czy długość szyjki "ponad 29mm",tak lekarz wpisał w karcie,jest ok ? Nie mówił, że coś jest nie tak itd. , ale jakoś zaczęłam nad tym myśleć ...Jestem na początku 29 tc. Pozdrawiam [emoji846]
bananka8686
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQWQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ QQQQQQQQQWWQDziewczyny !!! Oksytocyna nic nie dała o 13 przebili pęcherz parę skurczów, 4 parte i urodzilam o 15:12 a teraz najlepsze waga 2730!!!!!!!!!!!! Porod cudowny
Gv
Gratulacje! Waga świetna! Chyba każda chciałaby mieć taki łatwy poród teraz pozostaje Ci cieszyć się maleństwemDziewczyny !!! Oksytocyna nic nie dała o 13 przebili pęcherz parę skurczów, 4 parte i urodzilam o 15:12 a teraz najlepsze waga 2730!!!!!!!!!!!! Porod cudowny
reklama
Monikacyganiocha
Dziewczyny czas pomalutku żegnać się z grupą bardzo dziękuję za wsparcie i miłe słowa... Nie myślałem że się uda dla przypomnienia szyjka 5mm od 20tygodnia prawie 4 miesiące leżenia plackiem dosłownie wstawiłam tylko do łazienki. Porod wywoływany ponieważ uznali że waży 2kg A tak naprawdę urodziła się z waga 2700 dziewczyny mój przypadek był naprawdę beznadziejny ale się nie udało z wami również tak będzie . Po wyjęciu pessara skakalam biegałam miałam oksytocyne to nic nie dało. Dopiero jak przebili mi wody poleciało
Załączniki
Podziel się: