reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Też wam dziewczyny bardziej twardnieje brzuch jak leżycie na wprost? Nawet jak podkładam coś pod nogi a na bokach jak leżę wgl nie odczuwam twardnien?
To ja mam na odwrót, mi twardnieje jak leżę na bokach a mija na plecach. Ale i tak już długi tak na plecach nie dam rady leżeć przez brzuszek. W sumie to tylko na lewym boku.

reklama
Dobrze przyszedł czas pochwalić się Synem :)
(z komórki nie mogę wgrać zdjęć a komputera nie miałam siły odpalać :p )

Mąż przyjechał z trasy i zobaczył swoje Skarby po raz pierwszy w życiu. To był bardzo wzruszający dzień. Teraz nie odstępuje Syna na krok. Sam go przewija, śpiewa mu, przytula iZobacz załącznik 1153700 nawet na spacerze nie chciał mi oddać wózka.
Ale słodziak😘 do zacałowania😘😘😘😘😘

Zobaczysz szybko zleca te 3 tygodnie, czas szybko mija :) a wyprawkę zaczęłam robić po 30 tygodniu...bałam się wcześniej...a po ostatniej wizycie zapakowałam walizkę z moimi rzeczami w razie co...
Jeszcze w między czasie mam USG 3 trymestru takze mam nadzieję ze szybko zleci i tez chyba zacznę tak jak i Ty cos kupowac😊

Tak, mnie kazały za każdym razem mówić, kiedy czuję skurcz. Teraz to w sumie czuję tylko jakby mnie ktoś ostro skopał w brzuch i miałabym zakwasy. Coś tam się napina, ale to się pisze na max 30. Ciekawe, jak często to zastrzyki dają + czy doraźnie, czy na stałe?
Zobaczymy, jak tam na Górze zadecydują. Ja bym bardzo chciała donosić te 19 dni do 37 tc.
Dziękuję za wsparcie, wiele znaczy ❤
Skurcze się wyciszą i na pewno dotrwacie i to pewnie nawet dalej. Będzie ok, maleństwo tak sobie mamusie straszy 💪

Też wam dziewczyny bardziej twardnieje brzuch jak leżycie na wprost? Nawet jak podkładam coś pod nogi a na bokach jak leżę wgl nie odczuwam twardnien?
U mnie jest różnie ale na plecach ciezej mi sie oddycha dlatego wiecej lezę na lewym boku. Jezeli Tobie nie twardnieje na bokach to tak powinnaś leżeć

reklama
Do góry