To ja mam na odwrót, mi twardnieje jak leżę na bokach a mija na plecach. Ale i tak już długi tak na plecach nie dam rady leżeć przez brzuszek. W sumie to tylko na lewym boku.Też wam dziewczyny bardziej twardnieje brzuch jak leżycie na wprost? Nawet jak podkładam coś pod nogi a na bokach jak leżę wgl nie odczuwam twardnien?
reklama
Ale słodziak do zacałowaniaDobrze przyszedł czas pochwalić się Synem
(z komórki nie mogę wgrać zdjęć a komputera nie miałam siły odpalać )
Mąż przyjechał z trasy i zobaczył swoje Skarby po raz pierwszy w życiu. To był bardzo wzruszający dzień. Teraz nie odstępuje Syna na krok. Sam go przewija, śpiewa mu, przytula iZobacz załącznik 1153700 nawet na spacerze nie chciał mi oddać wózka.
Jeszcze w między czasie mam USG 3 trymestru takze mam nadzieję ze szybko zleci i tez chyba zacznę tak jak i Ty cos kupowacZobaczysz szybko zleca te 3 tygodnie, czas szybko mija a wyprawkę zaczęłam robić po 30 tygodniu...bałam się wcześniej...a po ostatniej wizycie zapakowałam walizkę z moimi rzeczami w razie co...
Skurcze się wyciszą i na pewno dotrwacie i to pewnie nawet dalej. Będzie ok, maleństwo tak sobie mamusie straszyTak, mnie kazały za każdym razem mówić, kiedy czuję skurcz. Teraz to w sumie czuję tylko jakby mnie ktoś ostro skopał w brzuch i miałabym zakwasy. Coś tam się napina, ale to się pisze na max 30. Ciekawe, jak często to zastrzyki dają + czy doraźnie, czy na stałe?
Zobaczymy, jak tam na Górze zadecydują. Ja bym bardzo chciała donosić te 19 dni do 37 tc.
Dziękuję za wsparcie, wiele znaczy ❤
Na pewno dla mnie przychodzące paczki były atrakcja w tym leżeniu, teraz codziennie leżąc sobie patrzę na stojący wózek i te drobiazgi i walizkę z torbą to już stresujeJeszcze w między czasie mam USG 3 trymestru takze mam nadzieję ze szybko zleci i tez chyba zacznę tak jak i Ty cos kupowac
A mozesz wstawac do lazienki? Bo na poczatku chyba nie moglasWłaśnie jestem po sterydach, szyjka póki co ładnie trzyma także relaksuje się
Nasturcja91
Fanka BB :)
Tak
U mnie jest różnie ale na plecach ciezej mi sie oddycha dlatego wiecej lezę na lewym boku. Jezeli Tobie nie twardnieje na bokach to tak powinnaś leżećTeż wam dziewczyny bardziej twardnieje brzuch jak leżycie na wprost? Nawet jak podkładam coś pod nogi a na bokach jak leżę wgl nie odczuwam twardnien?
To dobrze, wtedy też inaczej sie leży. Ja mam tak jak Ty ze jakos w szpitalu czulabym sie bezpieczniej i chyba nie przeszkadzaloby mi lezenie. Najlepiej jakby nic sie nie dzialo i ciążą przebiegała prawidlowo ale jak mus to mus.
reklama
Nasturcja91
Fanka BB :)
Mam całkiem fajne warunki swój pokój i swoją łazienkę także leży się całkiem wygodnie
Podziel się: