PozazdrościćPo 6 latach wracam na patologię w tym samym tygodniu ciąży, z tym samym podejrzeniem + niewydolnością szyjkową.
Poza dobrą opieką leżę jak królowa na koszt naszego cudownego Państwa w izolatce, bo nie wrócił jeszcze test na koronę. A jakie full wypas jedzenie .
reklama
bananka8686
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił że w takich ostrych stanach nie można ćwiczyć. To nie jest ból z leżenia. Leżę bo mnie boli jak leżę to też mnie boli tylko mniej.Mój kręgoslup tez wysiadał w pierwszych tygodniach leżenia. Byłam 3 razy u fizjoterapeuty. Trochę pomogło. Ale Ty masz gorszy stan skoro nie możesz nawet usiąść. Można pogadać z lekarzem ale też moze Cię skierować do fizjoterapeuty tak jak mnie
bananka8686
Ja nie wiem co oni mają z tym szynko podobnym czymś. Zawsze dają to w szpitalu i to bardzo często. Jakby nic innego na świecie nie było.Po 6 latach wracam na patologię w tym samym tygodniu ciąży, z tym samym podejrzeniem + niewydolnością szyjkową.
Poza dobrą opieką leżę jak królowa na koszt naszego cudownego Państwa w izolatce, bo nie wrócił jeszcze test na koronę. A jakie full wypas jedzenie .
an.eta
To samo miałam napisać...w domu (zwłaszcza w ciąży!) nigdy bym takiego czegoś nie zjadła...Ja nie wiem co oni mają z tym szynko podobnym czymś. Zawsze dają to w szpitalu i to bardzo często. Jakby nic innego na świecie nie było.
A w szpitalach podają mielonki, jakieś pasztetopodobne coś...co dobrze nie wygląda. I warzyw, które powinnyśmy jeść dają tyle, co kot napłakał
mamatrojeczki
A miałaś przy tych skurczach tez cały twardy brzuch, czy częściowo Ci twardnia, czy sam ból podbrzusza?Ona twardo leży miednicowo, poza tym ja cc. Te pierwsze, z którymi weszłam szły po 80-90 co 5 min. Tych 30 to ja nawet nie czuję. Oby tylko te same 30 się już pisały, bo tamte mnie nawet bolały, a podbrzusze to miałam wrażenie, że mi ktoś żyletką tnie. Panią Dr bardziej martwi brak przyrostu wagi.
Gosia903488
Zjadłam tą luksusową szynkę, bo cukier miałam za niski, ale powiem Wam, że czy papier toaletowy czy to, to chyba nie ma różnicy w smaku. Tzn.papieru nigdy nie jadłam, ale z tym mi się skojarzylo.
bananka8686
Ja tego nie rozumiem. Przecież jest lato warzywa nie są takie drogie a oni stałe menu mają przez cały rok. Ja jak idę do szpitala to muszę swój prowiant brać. Chleb, masło, cała pakę warzyw. I starcza na krótko bo tam nawet obiady są nie za bardzo zwłaszcza dla cukrzyków więc całymi dniami na kanapkach własnej roboty a parówki nie dadzą po której mam super cukier bo twierdzą że złe dla cukrzyków. Jak byłam w drugiej ciąży na patologii to się zawsze zamieniałem z koleżanką na parówki i byłam przeszczęśliwaTo samo miałam napisać...w domu (zwłaszcza w ciąży!) nigdy bym takiego czegoś nie zjadła...
A w szpitalach podają mielonki, jakieś pasztetopodobne coś...co dobrze nie wygląda. I warzyw, które powinnyśmy jeść dają tyle, co kot napłakał
Gosia903488
Właśnie tym razem inaczej. Tylko ból podbrzusza, nie wiem, czy jak na okres, bo ja nigdy nie miałam bóli przed okresem. I to taki tępy ból, jakby mi ktoś ciął brzuch, iść nie mogłam. I tylko to wg mnie mi twardniało, a co ktg wyłapało nie wiem, musiała się cała macica kurczyć . A teraz po lekach to mi się lekko napina dno macicy i w okolicy pępka, ale to się pisze dość płasko i nie nazwałabym tego bólem. Podbrzusze nie boli.A miałaś przy tych skurczach tez cały twardy brzuch, czy częściowo Ci twardnia, czy sam ból podbrzusza?
Gosia903488
Ja też po parówkach mam super cukier. I też własną wałówkę muszę sobie ogarnąć, bo czuję, że tu się zagłodzę, bo ostatni posiłek jest chyba o 18 - ewidentnie dla cukrzykówJa tego nie rozumiem. Przecież jest lato warzywa nie są takie drogie a oni stałe menu mają przez cały rok. Ja jak idę do szpitala to muszę swój prowiant brać. Chleb, masło, cała pakę warzyw. I starcza na krótko bo tam nawet obiady są nie za bardzo zwłaszcza dla cukrzyków więc całymi dniami na kanapkach własnej roboty a parówki nie dadzą po której mam super cukier bo twierdzą że złe dla cukrzyków. Jak byłam w drugiej ciąży na patologii to się zawsze zamieniałem z koleżanką na parówki i byłam przeszczęśliwa
reklama
bananka8686
Tam gdzie ja byłam kolacje dawali o 17a ja kolacje jem o 21. Jak jestem w szpitalu to zawsze chudnę. Nie chciałabym być tam kucharką. Muszą być strasznie sfrustrowane. Mam nadzieje że kiedyś to się zmieni.Ja też po parówkach mam super cukier. I też własną wałówkę muszę sobie ogarnąć, bo czuję, że tu się zagłodzę, bo ostatni posiłek jest chyba o 18 - ewidentnie dla cukrzyków
Podziel się: