Z reguly na bokach z przewagą lewegoA Leżysz na plecach? Czy na bokach?
reklama
Dokładnie, pozytywne myślenie to juz połowa sukcesu jak nie więcejDobrze, że się wyciszyłaś, czasem tak trzeba najważniejsze to czysta głowa. Trzeba się odciąć.
Gratulacje kolejnego tygodnia, u nas jutro 29+0 ❤ w czwartek wizyta. Potem zaraz 3cie USG i chyba będzie czas zabrać się za wyprawkę
Ja odpuściłam wszystkie myśli że swojej głowy, po prostu, mam leżeć to leżę. Od niedzieli do niedzieli, bo nam wtedy kończą się pełne tygodnie nie wchodzę w to co mnie boli co mi strzyka, bo bym się wykończyła. Jedyna bolączka to moje cukry... I skurcze, które łapią mnie w takich dziwnych miejscach... Ale luz... Z nimi też sobie poradzę.
Wszystkie wyszłyśmy tu z beznadziejnych zazwyczaj sytuacji i jak widzę każda rodzi w terminie zdrowe dzieciaczki... Potrzeba jedynie cierpliwości i pozytywnego nastawienia. Wiadomo, zawsze może zdarzyć się gorszy dzień... Bo to jest nieuniknione, ale po każdej burzy wychodzi słońce . Optymizm to podstawa
Ja tez czekam na magiczną 3 z przodu czyli jeszcze 3 tyg. i dopiero zacznę myśleć o jakiś zakupach, pakowaniach. Do tej pory nawet jakos o tym nie myślałam
Oooo widzisz to dobrze wiedzieć, a moŻesz napisać konkretnie jakie masz bo widzialam ze przerozne są. A stosujesz zgodnie z informacją w ulotce ?Saszetki najwieksza dawka bo jest kilka, tak polecal znajomy farmaceuta a na forach czytalam ze ludzie wyleczyli klebsielle tylko tym probiotykiem,
Napisałbyś mi jeszcze raz co stosujesz zapobiegawczo przy pessarze. Bo mnie drażni to pieczenie i swędzenie i się nakręcam ze szyjka może polecieć od infekcji a mój lekarz ma urlop?Różnie bywa i musisz sie do tego przyzwyczaic, za kazdym.razem mozesz czuc inaczej bo tam wszystko pracuje
Łykam kapsułki Provag, co 3 dzien globulki Lactovaginal, plyn do higieny zmienilam na Plivafem F i praktycznie codziennie pije kefir. Teraz uzywam tez zelu Provag na swędzenie przy macmirorze, ktory mam na 12 dni ze względu na wyniki moczu. Pessar mam od maja i wczesniej ginka nie zapisala mi zadnych globulek zapobiegawczo bo twierdziła ze nie ma infekcji i nie ma potrzebyNapisałbyś mi jeszcze raz co stosujesz zapobiegawczo przy pessarze. Bo mnie drażni to pieczenie i swędzenie i się nakręcam ze szyjka może polecieć od infekcji a mój lekarz ma urlop?
Aniteczka31
Fanka BB :)
Ja mam vivomixx 450 pije 2 dziennie jeden rano Drugi wieczorem jak sie wylecze moze bede pic 1Oooo widzisz to dobrze wiedzieć, a moŻesz napisać konkretnie jakie masz bo widzialam ze przerozne są. A stosujesz zgodnie z informacją w ulotce ?
Super dzięki za informację będę się czymś ratować do kolejnej wizytyŁykam kapsułki Provag, co 3 dzien globulki Lactovaginal, plyn do higieny zmienilam na Plivafem F i praktycznie codziennie pije kefir. Teraz uzywam tez zelu Provag na swędzenie przy macmirorze, ktory mam na 12 dni ze względu na wyniki moczu. Pessar mam od maja i wczesniej ginka nie zapisala mi zadnych globulek zapobiegawczo bo twierdziła ze nie ma infekcji i nie ma potrzeby
Zobaczysz szybko zleca te 3 tygodnie, czas szybko mija a wyprawkę zaczęłam robić po 30 tygodniu...bałam się wcześniej...a po ostatniej wizycie zapakowałam walizkę z moimi rzeczami w razie co...Dokładnie, pozytywne myślenie to juz połowa sukcesu jak nie więcej
Ja tez czekam na magiczną 3 z przodu czyli jeszcze 3 tyg. i dopiero zacznę myśleć o jakiś zakupach, pakowaniach. Do tej pory nawet jakos o tym nie myślałam
Aniteczka31
Fanka BB :)
Po kazdym posilku z weglami wyskakuje mi cukier nawet po kaszy gryczanej 155To co mam wszystko wyeliminowac?
reklama
Non stop używałam octeniseptu, uratował mnie dopiero proszek dermatol. Dziś mogłam już siedzieć na tyłku. Mały już nie daje do wiwatu. Mąż wrócił z trasy i non stop z nim siedzi więc mam więcej luzuPrzykro mi
Pamiętam, że z Młodym po wyjściu ze szpitala cycki mi się tak napompowaly, że nie mógł złapać a ja bez laktatora też nie mogłam wycisnąć. I wtedy odciągałam tylko trochę laktatorem przed samym karmieniem, żeby ciśnienie zeszło i mógł złapać.
Jedna znajoma mowila kiedyś, że jej dziecko te pomarańczowe smoczki najtańsze tylko akceptowało do butelek - takie, co kiedyś tylko były.
Ogrom wysiłku i cierpienia kobieta musi znieść, żeby urodzilo się takie Maleństwo Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie (krocze tantum Rosa psikaj i octeniseptem, jak boli to butelkę mała z zimna woda tez mozna przyłożyć jako okład)
Podziel się: