reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Teraz ta ciaze mam taką bardzo objawową poprzednia to na luzie. Dziś w nocy brzuch mnie bolał a teraz lexd i dalej czuje ale już mniej..
U mnie nie było dnia aby coś nie bolało, A jeśli Leżysz czujesz wszystko z podwójną siłą leżałam 3 miesiące plackiem więc wiem co mówię. Nie przejmuj się tak bardzo i postaraj się odpuścić trochę. Bo nabawisz się nerwicy tak jak ja. Tylko że u mnie po drodze bylo jeszcze podejrzenie zespolu downa i ze niunia przestala rosnąć! Teraz jak idę na wizytę która jest związane z małą prawie mi serducho nie wyskoczy i na szpital chcą mnie kłaść a w domu idealnie. I muszę wszystkich prosić aby nie mierzył mi ciśnienia

reklama
U mnie nie było dnia aby coś nie bolało, A jeśli Leżysz czujesz wszystko z podwójną siłą leżałam 3 miesiące plackiem więc wiem co mówię. Nie przejmuj się tak bardzo i postaraj się odpuścić trochę. Bo nabawisz się nerwicy tak jak ja. Tylko że u mnie po drodze bylo jeszcze podejrzenie zespolu downa i ze niunia przestala rosnąć! Teraz jak idę na wizytę która jest związane z małą prawie mi serducho nie wyskoczy i na szpital chcą mnie kłaść a w domu idealnie. I muszę wszystkich prosić aby nie mierzył mi ciśnienia

Kiedy masz teraz wizyte z dzieciątkiem?? Tylko błagam Cię zebyś się nie stresowała. Pełen luuuuuzzzz 😊😉🙃

reklama
Może dlatego że to moja 3 ciąża. Dzieci zdrowe z poprzednich ciąż. Poluzujcie trochę. Pare gorszych wyników od czasu do czasu nic nie zmieni. Ja przytyłam 0,5kg do tej pory a dziś 26+0. Z dzieckiem wszystko ok.
Dzięki Tobie zjadłam 2 kawałki czekolady bez wyrzutów sumienia. Co dziwne od 3 dni mam zadziwiająco dobre cukry, pomimo, że jem np.chleb, który miałam odstawić i wspomnianą czekoladę.
Jutro po wizycie u lekarza jadę na lody :-).

Do góry