reklama
Ja mam brać tak 1-2 dziennie jak będą dokuczliwe te skurcze... dzisiaj to od tej wyprawy do lekarza, jeździe autem i siedzeniu tyle czasu mam naprawdę sporo tych skurczy... jeszcze przed snem wezmę magnez i ten buscopan, oby przeszło...Jeszcze nie bralam bo mam je brac dopiero jak nie bedzie przechodzilo po magnezie i nospie a narazie daje radę doraźnie z nospą
bananka8686
Fanka BB :)
Ciężko było ale dałaś rade! Teraz jesteście już razem gratulacje!!!Jestem już na poporodowej z Wiktorem. 3300g 56cm urodzony 17:30. Nie wiem nic żadnych szczegółów. Dokładnie dowiem się z jego karty. Mały śpi ja jem i zdycham. Omdlałam idąc do WC. Oksytocyna na wywołanie jest straszna. Skurcze bolą bardziej są szybciej. Miałam rodzić dwa dni urodziłam po 17:00. Polecam zzo. Nie dali mi jeść i pić bo groziło CC jak zawsze przy oksy. Od 3 w nocy głodna. Bez euthyroxu popoludniu. Oksytocyna przestała działać na końcu. Dziecko w kanale. Znieczulenie puściło całkiem. Kazali mi przeć bez skurczy, na sucho bo groziło CC na końcu. Zaczęłam im mdleć to dali mi tlen i dostałam w twarz. Było ciężko. Byłam naciętą. Bo musieli a ja nie miałam siły już. Dopiero zaczynam dochodzić do siebie
bananka8686
Kawał chłopa!!! Gratuluję!Ludzie! Położna do mnie mnie mówi że on waży 3700! A ja zwyczajnie nie rozumiałam już bo mówiła że na USG było 3300
Ile by ważył w 40tc?
Aniteczka31
Gratulacje który to był dokładnie tc?Ludzie! Położna do mnie mnie mówi że on waży 3700! A ja zwyczajnie nie rozumiałam już bo mówiła że na USG było 3300
Ile by ważył w 40tc?
Gratulacje który to był dokładnie tc?
Jest sobota. To 37+5 nie w piątek a dziś było. Mój mózg umarł. A ja już w piątek mówiłam o 37+5? Bo w pon było 37+0Gratulacje który to był dokładnie tc?
Oglupilo mnie
Boję się patrzeć na podwozie. Podobno małe rozcięcie ale boje sięKawał chłopa!!! Gratuluję!
Z komputera wam wstawię foto bo z komórkowy mi nie wychodzi@KatGde gratuluję, super że już jesteś z synkiem ❤❤życzę samych radości z macierzyństwa ❤❤
reklama
Nasturcja91
Nie patrz, do wesela się zagoi swoje już przeżyłaś teraz radość I upragnione dziecko w ramionach! I zero stresu I nerwów, powrót do normalnego życiaBoję się patrzeć na podwozie. Podobno małe rozcięcie ale boje się
Podziel się: