reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Spoko jesze pod kroplówką szukam laktatora w necie. Ciekawe kiedy te skurcze przyjdą. Najpierw skurcze były a teraz ich ma. Kupię chyba medele swing
Ja bym się wtrzymala z laktatorem. Zobaczysz jak będzie z tą laktacja 😊 bo to różnie może być, a wydasz teraz pieniądze i d*pa. Sama wiem po sobie, pokarm mi się skończył po 2 miesiącach samoistnie. Po prostu dziecko zaczęło płakać przy karmieniu, ja nie wiedziałam o co chodzi, naciskam a tam nic nie leci. Dobrze, że miałam w razie co puszkę mleka. Ale walczyłam o tą laktacje od porodu. I nic nie pomogło. Aż w końcu się skończyła

Ja bym się wtrzymala z laktatorem. Zobaczysz jak będzie z tą laktacja 😊 bo to różnie może być, a wydasz teraz pieniądze i d*pa. Sama wiem po sobie, pokarm mi się skończył po 2 miesiącach samoistnie. Po prostu dziecko zaczęło płakać przy karmieniu, ja nie wiedziałam o co chodzi, naciskam a tam nic nie leci. Dobrze, że miałam w razie co puszkę mleka. Ale walczyłam o tą laktacje od porodu. I nic nie pomogło. Aż w końcu się skończyła
Zamówiłam 😵 poszło
Trudno najwyżej sprzedam

Zamówiłam 😵 poszło
Trudno najwyżej sprzedam
Wg mnie w 3-4dobie przy nawale pokarmu uratuje cycki 😅 ja nie kupiłam żeby właśnie zobaczyć jak to będzie z tą laktacją.. moja najgłupsza decyzja 😅 facet biegiem leciał do apteki kupować jakikolwiek laktator..

A chodzisz, siedzisz na piłce czy coś? Czy każą leżeć?

Mam nadzieję, że nie cofną mnie na patologię po oksytocynie ewentualnej. Bo nie wyobrażam sobie tam mieć skurczy.

Wg mnie w 3-4dobie przy nawale pokarmu uratuje cycki 😅 ja nie kupiłam żeby właśnie zobaczyć jak to będzie z tą laktacją.. moja najgłupsza decyzja 😅 facet biegiem leciał do apteki kupować jakikolwiek laktator..

No tak, jasne zawsze są dwie strony medalu 😉 ja miałam taki zwykły ręczny, żeby w razie co nie wydawać kasy na niepotrzebny jakby nie był potrzebny😉
@KatGde , nawet nie masz pojęcia jak się cieszę, że pojechałaś do tego szpitala... Spokojniejsza jestem 😉

reklama

Każą leżeć z ktg tak średnio... Bo nie wygodnie ale jeszcze podciekam wodami

Do góry