Najgorsza była niepewność czy to już czy nie juzSpoko jesze pod kroplówką szukam laktatora w necie. Ciekawe kiedy te skurcze przyjdą. Najpierw skurcze były a teraz ich ma. Kupię chyba medele swing
reklama
Bardzo dobrze, że pojechałaśWszystko mi odeszło w szpitalu. Porodówka. Antybiotyk profilaktycznie bo rozwarcie ale za małe, brak skurczy. Indukcja o 9. Jak nie ruszy to CC do jutra do 5 rano. Straszne wody leja się po człowieku aż chce się płakać
C
clothilde
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja bym się wtrzymala z laktatorem. Zobaczysz jak będzie z tą laktacja bo to różnie może być, a wydasz teraz pieniądze i d*pa. Sama wiem po sobie, pokarm mi się skończył po 2 miesiącach samoistnie. Po prostu dziecko zaczęło płakać przy karmieniu, ja nie wiedziałam o co chodzi, naciskam a tam nic nie leci. Dobrze, że miałam w razie co puszkę mleka. Ale walczyłam o tą laktacje od porodu. I nic nie pomogło. Aż w końcu się skończyłaSpoko jesze pod kroplówką szukam laktatora w necie. Ciekawe kiedy te skurcze przyjdą. Najpierw skurcze były a teraz ich ma. Kupię chyba medele swing
Leżę tu jak to napisała @Amnesia z bananem na twarzy. przynajmniej wiem, że nie mam omamów i serio rodzę chociaż od d... Strony spoko pierwsze skurcze a jeszcze bez indukcjiBardzo dobrze, że pojechałaś
Zamówiłam poszłoJa bym się wtrzymala z laktatorem. Zobaczysz jak będzie z tą laktacja bo to różnie może być, a wydasz teraz pieniądze i d*pa. Sama wiem po sobie, pokarm mi się skończył po 2 miesiącach samoistnie. Po prostu dziecko zaczęło płakać przy karmieniu, ja nie wiedziałam o co chodzi, naciskam a tam nic nie leci. Dobrze, że miałam w razie co puszkę mleka. Ale walczyłam o tą laktacje od porodu. I nic nie pomogło. Aż w końcu się skończyła
Trudno najwyżej sprzedam
Wg mnie w 3-4dobie przy nawale pokarmu uratuje cycki ja nie kupiłam żeby właśnie zobaczyć jak to będzie z tą laktacją.. moja najgłupsza decyzja facet biegiem leciał do apteki kupować jakikolwiek laktator..Zamówiłam poszło
Trudno najwyżej sprzedam
A chodzisz, siedzisz na piłce czy coś? Czy każą leżeć?
No tak, jasne zawsze są dwie strony medalu ja miałam taki zwykły ręczny, żeby w razie co nie wydawać kasy na niepotrzebny jakby nie był potrzebnyWg mnie w 3-4dobie przy nawale pokarmu uratuje cycki ja nie kupiłam żeby właśnie zobaczyć jak to będzie z tą laktacją.. moja najgłupsza decyzja facet biegiem leciał do apteki kupować jakikolwiek laktator..
@KatGde , nawet nie masz pojęcia jak się cieszę, że pojechałaś do tego szpitala... Spokojniejsza jestem
reklama
Każą leżeć z ktg tak średnio... Bo nie wygodnie ale jeszcze podciekam wodamiWg mnie w 3-4dobie przy nawale pokarmu uratuje cycki ja nie kupiłam żeby właśnie zobaczyć jak to będzie z tą laktacją.. moja najgłupsza decyzja facet biegiem leciał do apteki kupować jakikolwiek laktator..
Podziel się: