Dla mnie nie było to przyjemne doświadczenie.Boli jak zakładają pessar ? bo teraz będę o tym myśleć
Ale bardzo dużo osób mówiło że to lajtowe jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie nie było to przyjemne doświadczenie.Boli jak zakładają pessar ? bo teraz będę o tym myśleć
WOW to trochę poleżysz kochana tam półtora miesiąca trochę jest, ale co się nie zrobi dla dzidziCoś mi wspominali o 31 tc
Dziękuje właśnie słyszałam, ze mało przyjemne ale dozniesieniaDla mnie nie było to przyjemne doświadczenie.
Ale bardzo dużo osób mówiło że to lajtowe jest.
Mi się nie chciał zmieścić w otworek i mnie tam troche rozciągały ale po założeniu nie czułam totalnie nic. Zero dyskomfortu, bo czasami dziewczyny pisały na różnych forach, że układał im się 2,3 dniDziękuje właśnie słyszałam, ze mało przyjemne ale dozniesienia
Ja jestem im wdzięczna za zainteresowanie i troskliwą opiekę I za to że dopilnuja mi mojego dzieciątka ❤WOW to trochę poleżysz kochana tam półtora miesiąca trochę jest, ale co się nie zrobi dla dzidzi ❤
Myślę ze tak, takie globulki przy infekcji bakteryjnej czy grzybicznej raczej bierze sie codziennie, profilaktycznie mozna brac co 2 dzien dlatego dziwi mnie ze takie zalecenia mialas ale moze sie nie znamMyslisz ze jak wzięłam tabletki 3 co 2 dzień to te 3 co mi zostały mogę codziennie dokończyć ?
, tylko kurcze Ty jestes juz na koncowce a mnie jeszcze daleko do Twojego terminu, i oby poszla troszkę wyzej bo wygrzebie mi ten szew jeszczeTak... Mam takie uczucie. Miałam dziś głowice USG na spojeniu łonowym żeby obrazować główkę on mnie wykończy (Syn) Dobrze, że golę się na zero bo inaczej mogło coś się zaplątać w głowicę USG.
Dobrze ze dzisiaj masz wizytę to trochę sie uspokoisz a moze rozkreci sie juz cos na dobreTak! W szpitalu straszyli: "widzimy się w czerwcu", sekretarka mojego ginekologa dzwoni do mnie przed wizytą czy aktualne bo myślała, że już urodzę i figa z makiem! Dobrze, że zadzwoniła bo zmieniłam termin na dziś na 21:30 nie wytrzymam do piątku
Pamiętasz moje złote rady "nie czytać głupot z internetu"? Czytałam sama. Łożysko 3 stopnia (dojrzałe, zwapnione) jest ok, ale muszą być dobre przepływy badane minimum co tydzień. Może w szpitalu źle coś zobrazowali? Lepiej sprawdzę. Może to być też znak, że poród się zbliża albo patologia narządu tfu tfu!
Nie jestem duzo dalej od Ciebie bo 25+3 i tez nie mam pojęcia czy to normalne. Wiem ze wszystko rośnie, rozciaga sie i nie ma mozliwosci zeby caly czas czuc sie tak samo ale przy naszych szyjkach nowe odczucia budzą niepokójTak ja czuje Maleństwo też w pochwie, tak nisko, ja dodatkowo czuje kopniaki od strony odbytu. Nie wiem czy to normalne? Ja mam dopiero 23tc.
Ja mam wizytę w przyszlym tygodniu to wszystko sie okaze jak sie szyjka trzymaO kurcze, a ja mialam ostatnio dluga 3 cm. Ja mam tak od dłuższego czasu, myślałam że to normalne.